Τσιτσιπάς: «Έδειξα τι μπορώ να κάνω, ελπίζω να έχω πάλι μαζί μου το κοινό κόντρα στον Φριτζ»

Τσιτσιπάς: «Έδειξα τι μπορώ να κάνω, ελπίζω να έχω πάλι μαζί μου το κοινό κόντρα στον Φριτζ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού επικράτησε του Μπενουά Περ και προκρίθηκε στους 16» του Australian Open αναφέρθηκε στο επόμενο παιχνίδι με τον Τέιλορ Φριτζ.

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Μπενουά Περ και την πρόκριση του στη φάση των «16» του Australian Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μετά τη λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι ο Γάλλος τον ζόρισε αρκετά, ενώ τοποθετήθηκε και για τον επόμενο αντίπαλό του, τον Τέιλορ Φριτζ.

Συγκεκριμένα, το Νο4 του κόσμου ανέφερε πως ελπίζει να έχει πάλι στο πλευρό του το κοινό στο επόμενο ματς.

«Είμαι χαρούμενος που κέρδισα. Εχει πολύ ταλέντο και αίσθηση του παιχνιδιού ο Περ. Είναι από τους παίκτες που αποτελούν πρόκληση για τον αντίπαλο. Επαιξα καλά όμως και πήρα σημαντική νίκη. Εδειξα στον κοινό τι μπορώ να κάνω. Ηταν ιδιαίτερο ματς και χαίρομαι που το κέρδισα» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Φριτζ είναι κάποιος που γνωρίζω από τις μικρές κατηγορίες. Εχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Θα πάρω σοβαρά το ματς και θα παλέψω για το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω να έχω πάλι μαζί μου το κοινό και να πάρω τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ