Τι είναι/σημαίνει «Hoppipolla» που υπέγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς; (Vids)

Τι είναι/σημαίνει «Hoppipolla» που υπέγραψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς; (Vids)

Το συγκρότημα από την Κορέα, το «πήδημα στους νερόλακκους» αλά... Πέπα το Γουρουνάκι και ο Τσιτσιπάς που το γλεντάει και το δείχνει.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια ονειρική εμφάνιση στον προημιτελικό με τον Γιανίκ Σίνερ, επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ και έκλεισε θέση για ακόμη μια χρονιά στους «4» του Australian Open, όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ντανιίλ Μεντβέντεφ/Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο Έλληνας τενίστας έπαιξε σπουδαίο και ολοκληρωτικό τένις στην αναμέτρηση με τον Ιταλό και «καθάρισε» το ματς σε λίγο πάνω από 2 ώρες, πανηγυρίζοντας έξαλλα τη δεύτερη σερί παρουσία του στους «4». Ο «Τσιτσιφάστ» το γλεντάει από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στη Μελβούρνη, δεδομένα στοχεύει να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, ενώ κατά την αποχώρηση του από το κορτ για τα αποδυτήρια, στην καθιερωμένη «υπογραφή» στην κάμερα υπέγραψε κάτι πολύ ιδιαίτερο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας πρωταθλητής έγραψε «Hoppipolla» και από κάτω έβαλε την υπογραφή του, με τη φωτογραφία να γίνεται ήδη viral στα social media. Το «Hoppipolla» που υπέγραψε ο Τσιτσιπάς λοιπόν είναι συγκρότημα από τη Νότια Κορέα, που πρωτοεμφανίστηκε το 2019 σε τηλεοπτικό σόου της χώρας και έκανε αμέσως πάταγο, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Το όνομα της κορεάτικης μπάντα σημαίνει «πηδάω σε νερόλακκους» και πήρε την ονομασία από τραγούδι του ισλανdικού συγκροτήματος Sigur Ros. Ο λόγος που η μπάντα πήρε αυτό το όνομα έχει να κάνει με το εξής σλόγκαν: «Ελπίζοντας ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να βυθιστούν στη μουσική τους και να νιώσουν ευδαιμονία παίρνοντας παρηγοριά».

Από εκεί και πέρα, το συγκρότημα αποτελείται από δύο τραγουδιστές, έναν τσελίστα και έναν κιθαρίστα κι έκαναν το ντεμπούτο τους στις 16 Νοεμβρίου 2019 με το single άλμπουμ «About Time». Στη Νότια Κορέα είναι από τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα πλέον, ενώ η ονομασία φέρνει κάτι σε… Πέπα το Γουρουνάκι, με τον Τσιτσιπά να δείχνει στην Αυστραλία πως το γιορτάζει και το απολαμβάνει με την ψυχή του.

Δείτε την υπογραφή του Τσιτσιπά:

Αυτή είναι η μπάντα που υπέγραψε ο Τσιτσιπάς

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ