Κύργιος και Κοκκινάκης πέρασαν στον τελικό του διπλού στο Australian Open μέσα σε αποθέωση

Κύργιος και Κοκκινάκης πέρασαν στον τελικό του διπλού στο Australian Open μέσα σε αποθέωση

Οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης έριξαν νοκ-άουτ τους Γκρανογέρς/Σεμπάγιος στα ημιτελικά του διπλού και προκρίθηκαν στον τελικό στο Australian Open.

Οι Ελληνοαυστραλοί τενίστες, Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης, επικράτησαν με 2-0 σετ (7-6, 6-4) των αντιπάλων τους, Γκρανογέρς/Σεμπάγιος στον ημιτελικό του Australian Open στην Rod Laver Arena και θα παίξουν το Σάββατο στον τελικό του διπλού αντρών, απέναντι στους Αυστραλούς, Έμπντεν/Παρσέλ.

Είναι γενικά ένα πολύ καλό τουρνουά για την Αυστραλία, καθώς πέρα από το… βέβαιο τρόπαιο στο διπλό, η Ashleigh Barty είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στο μονό γυναικών και ο Dylan Alcott – ο Αυστραλός της Χρονιάς για το 2022- διεκδικεί την κούπα, την 8η στο Australian Open για τον ίδιο, στον τελικό των αθλητών με αμαξίδιο.

Σημειώνεται πως στο δρόμο προς τους την κορυφή έχουν αποκλείσει επίσης και τα δίδυμα Πάβιτς/Μέκτιτς (Νο 1 στο ταμπλό) και Πούετζ/Βίνους (Νο 6) ενώ για πρώτη φορά μετά από το 1980 θα βρίσκονται στον μεγάλο τελικό δύο ομάδες από την Αυστραλία.

Από εκεί και πέρα, Κύργιος και Κοκκινάκης δημιουργούν… ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο Australian Open. Οι φίλαθλοι ενθουσιάζονται, αλλά και «ξεφεύγουν» πολλές φορές. Όπως και να ‘χει τα παλιά καλά τους χρόνια, όταν έπαιζαν στα Grand Slam ως Juniors, θυμούνται αυτές τις ημέρες στη Μελβούρνη ο Νικ και ο Θανάσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ