Ξέφυγε πάλι ο Κύργιος: «Γαμ@@@@@@ media»

Ξέφυγε πάλι ο Κύργιος: «Γαμ@@@@@@ media»

Ο Νικ Κύργιος μετά την επιτυχία του στο διπλό του Ausatralian Open εξαπέλυσε επίθεση προς τα μέσα ενημέρωσης της Αυστραλίας, αλλά και προς τον Μαξ Παρσέλ.

Ο Νικ Κύργιος μετά την κατάκτηση του διπλού του Αustralian Open μαζί με τον Κοκκινάκη ξέσπασε κατά των μέσω ενημέρωσης της Αυστραλίας, αλλά και κατά του αντιπάλου του στον Μαξ Παρσέλ.

Ο Έλληνας τενίστας σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε πως ως ο κόσμος γέμισε το γήπεδο για να τους δει επειδή προσφέρουν θέαμα, σημειώνοντας πως «δημιουργήσαμε πιθανότατα την καλύτερη ατμόσφαιρα στο τουρνουά».

Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε ο πατέρας της Ασλεϊ Μπάρτι τον πλησίασε και του είπε το ίδιο, σημειώνοντας πως «προφανώς η Ασλεϊ είναι τρομερή παίκτρια, αλλά νομίζω οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Ο κόσμος θέλει να βλέπει τους αγώνες μου, όπου παίζω τα στάδια είναι γεμάτα και υπάρχει λόγος γι’ αυτό».

Αυτό το σχόλιο θεωρήθηκε προσβλητικό για το Νο1 του κόσμου στις γυναίκες από τα ΜΜΕ στην Αυστραλία, μόνο που ο Κύργιος δεν το έκανε με πρόθεση να την προσβάλλει.

Με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξέσπασε κατά των μέσων ενημέρωσης της Aυστραλίας, αλλά και κατά του αντιπάλου του Μαξ Παρσέλ, λέγοντας πως θα έπρεπε να έχει αποβληθεί στον προηγούμενο γύρο, καθώς είχε χτυπήσει ένα παιδί με ένα μπαλάκι στις κερκίδες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νικ Κύργιου: 

«Γαμ*** ΜΜΕ. Ειλικρινά, δεν είπα κάτι ασεβές προς την Ασλεϊ Μπάρτι, είπα πως το κοινό ήταν εκπληκτικό και πως ένιωσα ότι εγώ και ο Κοκκινάκης παίξαμε μεγάλο ρόλο σε αυτό. Ο πατέρας της Ας ήρθε και μου το είπε αυτό. Το μόνο που είπα είναι πως όπου παίζουμε, τα γήπεδα είναι γεμάτα. Μεγαλώσαμε μαζί με την Ας και πάντα ήξερα τις δυνατότητές της», έγραψε ο Κύργιος στο story του και συνέχισε:

«Όσο για σένα Μαξ Πουρσέλ, ηλίθιε, σχετικά με τα σχόλια που έκανες μετά τον αγώνα, προφανώς δεν έχεις ιδέα από ψυχαγωγία και αθλητισμό. Αν δεν το έχεις προσέξει, υπάρχει λόγος που ο κόσμος έρχεται στους αγώνες μου. Είναι επειδή το επίπεδό μου και το παιχνίδι μου είναι άξια παρακολούθησης. Την επόμενη φορά που θα χάσεις σε τελικό Grand Slam, θα πρέπει να κρατήσεις το κεφάλι χαμηλά και να προσπαθήσεις να βρεις πως να παίξεις τους σημαντικούς πόντους καλύτερα. Δεν χρειάζεται να κράζεις τους άλλους Αυστραλούς στα ΜΜΕ επειδή ο κόσμος προτιμάει να βλέπει μπογιά που στεγνώνει από το σερβίς-βολέ παιχνίδι σου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ