Εχασε την ευκαιρία ο Περβολαράκης

Εχασε την ευκαιρία ο Περβολαράκης

Ο Ελληνας τενίστας ηττήθηκε από τον Αυστραλό, Ρίνκι Χιτζικάτα, με 2-0 σετ για τον δεύτερο και τελευταίο γύρο των προκριματικών του τουρνουά που γίνεται στο Κλίβελαντ.

Δεν τα κατάφερε ο Μιχάλης Περβολαράκης στα προκριματικά του Challenger που γίνεται στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, καθώς ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο από τον Αυστραλό, Ρίνκι Χιτζικάτα, Νο. 12 στο ταμπλό και Νο. 346 στην παγκόσμια κατάταξη με 2-0 σετ (6-3, 6-3).

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον συμπατριώτη μας, που βρέθηκε πίσω με 2-0 games. Ο Ελληνας τενίστας, ωστόσο, αντέδρασε και με τρία σερί games βρέθηκε μπροστά με 3-2. Στο 6ο game (3-3), ωστόσο, ο Μιχάλης δέχθηκε νέο μπρέικ (3-4). Ο Αυστραλός μάλιστα στο 8ο έσπασε για Τρίτη φορά το σερβίς του Περβολαράκη και με 6-3 έκανε το 1-0 στα σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι μέχρι το 3-3 (1-0, 2-1, 3-2), όταν ο Αυστραλός έκανε μπρέικ και βρέθηκε μπροστά με 4-3. Στη συνέχεια σέρβιρε και προηγήθηκε με 5-3, με τον Ρίνκι στο 9ο game να κάνει ένα ακόμα μπρέικ και με 6-3, 6-3 να παίρνει τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό του τουρνουά που πραγματοποιείται στις ΗΠΑ.

Ο Περβολαράκης στον πρώτο γύρο των προκριματικών είχε κερδίσει τον Τουνγκ-Λιν Γου από την Ταϊβάν με 6-4, 7-6 (5).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ