Επαιξε όσο χρειαζόταν η Σάκκαρη (2-0, vids)

Επαιξε όσο χρειαζόταν η Σάκκαρη (2-0, vids)

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 σετ την Αναστασία Ποτάποβα (6-4, 6-4) και πέρασε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που γίνεται στην Αγία Πετρούπολη.

Την πρόκρισή της στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στη μαχητική Αναστασία Ποτάποβα, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και μαζί το εισιτήριο για την επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα, Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το παιχνίδι, με την Αναστασία να προηγείται με 3-0 games και να έχει άλλες τρεις ευκαιρίες για το 4-0. Η συμπατριώτισσά μας κράτησε με δυσκολία το σερβίς της και μείωσε σε 4-1. Ο τρόπος που πήρε το game της έδωσε ψυχολογική ώθηση, με την Μαρία να βρίσκει ρυθμό στο παιχνίδι της και να ισοφαρίζει σε 4-4. Στη συνέχεια μάλιστα έκανε νέο μπρέικ και προηγήθηκε με 5-4, ενώ λίγο αργότερα κράτησε το σερβίς της και με 6-4 έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη.

Στο δεύτερο σετ μάλιστα η Σάκκαρη προηγήθηκε με 2-0 και όλα έδειχναν ότι θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Η Ρωσίδα, ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω. Απάντησε με το ίδιο νόμισμα και ισοφάρισε σε 2-2, ενώ λίγο αργότερα προηγήθηκε με 4-3. Η Μαρία ισοφάρισε σε 4-4 και με μπρέικ έκανε το 5-4. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι, με την Ελληνίδα να φτάνει στο 6-4 και στο 2-0.

Επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη θα είναι η Εκατερίνα Αλεξάντροβα (Νο. 43 στον κόσμο), μια τενίστρια που έχει κερδίσει τρεις φορές στο παρελθόν. Με νίκη θα βρεθεί για πρώτη φορά φέτος σε προημιτελικά, με την Ελληνίδα τενίστρια να στοχεύει στην κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ