Το μεσημέρι της Παρασκευής ο προημιτελικός της Σάκκαρη

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο προημιτελικός της Σάκκαρη

Το μεσημέρι της Παρασκευής (11/2) περίπου στις 14:00 θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Μέρτενς στον προημιτελικό του τουρνουά στην Αγία Πετρούπολη.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο7) θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (11/2)την Ελίζ Μέρτενς (Νο26) στον προημιτελικό του τουρνουά στην Αγία Πετρούπολη, με το ματς να είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει περίπου στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει περάσει εύκολα τους δύο προηγούμενος γύρους του τουρνουά και πλέον καλείται να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Βελγίδας με στόχο να φτάσει στα ημιτελικού του τουρνουά που διεξάγεται στην Ρωσία.

Οι δυο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωπες άλλες οκτώ φορές στο παρελθόν, με την Μαρία Σάκκαρη να μετράει τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες. Πρόκειται για ένα δυνατό ματς με βάσει τις προηγούμενες οκτώ αναμετρήσεις μεταξύ τους.

Τα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών είναι Μπέντσιτς-Κονταβέιτ και Οσταπένκο ή Πέτκοβιτς-Σάσνοβιτς, ενώ το πρόγραμμα στο κεντρικό κορτ θα ανοίξει στις 12.00 το ματς ανάμεσα στην Μαρτίντσοβα και την Μπέγκου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ