Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ντουμπάι

Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Ντουμπάι

Η Μαρία Σάκκαρη μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, ωστόσο έμαθε ήδη τους αντιπάλους της στο Ντουμπάι.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την προσπάθεια της στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης όπου έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την Ιρίνα Μπέγκου.

Την ερχόμενη εβδομάδα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα δώσει το «παρών» και στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Ντουμπάι και ήδη έμαθε τους αντιπάλους της.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο.5 του ταμπλό), λοιπόν, κληρώθηκε στο κάτω μέρος του πολυ δυνατού ταμπλό παρέα με την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Νο.2), την οποία μπορεί να συναντήσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στον πρώτο γύρο θα παίξει με qualifier, ενώ στον δεύτερο γύρο ενδεχομένως να έχει πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς θα αναμετρηθεί πιθανότατα με την Ελίνα Σβιτολίνα.

Από εκεί και πέρα πιθανά εμπόδια για την Μαρία Σάκκαρη θα είναι Ανέτ Κονταβέιτ και η Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα, ενώ στο πάνω μέρος του ταμπλό ξεχωρίζει η παρουσία των Αρίνα Σαμπαλένκα, Ίγκα Σβιόντεκ, Πάουλα Μπαντόσα και Ονς Ζαμπέρ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκαρη με αυτές τις αθλήτριες μπορεί να βρεθεί μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ