Μαρία Σάκκαρη – Ελίζ Μέρτενς 2-0 (vid)

Μαρία Σάκκαρη – Ελίζ Μέρτενς 2-0 (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Ελίζ Μέρτενς και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του του ATP 500 της Αγίας Πετρούπολης.

Ελληνικός… σίφουνας στη Ρωσία!

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη νίκη με 2-0 σετ (7-6(7), 6-2) κόντρα στην Ελίζ Μέρτενς σε 2 ώρες και 7 λεπτά και πανηγύρισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του ATP 500 που γίνεται στην Αγία Πετρούπολη.

Η Ελληνίδα τενίστρια (No. 7 στην παγκόσμια κατάταξη) πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στη Βελγίδα (No. 26 στην παγκόσμια κατάταξη) και πλέον θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Ιρίνα Μπέγκου (12/2), η οποία επικράτησε με 2-0 σετ της Μαρτίντσοβα.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Live της αναμέτρησης.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε δυναμικά παίρνοντας το πρώτο γκέιμ, αλλά η Μέρτενς πήρε το προβάδισμα με μπρέικ (1-2). Η Ελληνίδα έκανε με τη σειρά της το μπρέικ (2-2), αλλά η Μέρτενς απάντησε αμέσως με το ίδιο νόμισμα και με νέο μπρέικ πέρασε μπροστά (2-4).

Η Σάκκαρη ανέβασε την απόδοσή της, έφερε το ματς στα ίσα με ακόμη ένα μπρέικ στο ματς (4-4) και πήρε το πάνω χέρι (5-4). Ωστόσο, και πάλι η Μέρτενς έβγαλε αντίδραση, ισοφάρισε (5-5) και έκανε την ανατροπή με νέο μπρέικ (5-6), με τη Σάκκαρη να πηγαίνει το σετ σε τάι μπρέικ (6-6).

Εκεί, η Ελληνίδα τενίστρια φάνηκε πιο ψύχραιμη στο τέλος και παρά την επιμονή της Βελγίδας, κατέκτησε το 1ο σετ μετά από 77 λεπτά συναρπαστικού παιχνιδιού.

Η Σάκκαρη έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στο 2ο σετ, παίρνοντας αμέσως το προβάδισμα και με 2 σερί μπρέικ έφτασε να προηγείται με 3-0. Η κυραρχία της Ελληνίδας συνεχίστηκε με ακόμη ένα μπρέικ που έφερε το ματς στο 5-0, με τη Μαρία να παίρνει τη νίκη-πρόκριση (6-2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ