Πήρε… εκδίκηση η Σάκκαρη (2-0, vid)

Πήρε… εκδίκηση η Σάκκαρη (2-0, vid)

Η Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Τζέσικα Πεγκούλα (6-4, 7-5) και πήρε εκδίκηση για την ήττα στο Αυστραλιανό Οπεν, ενώ παράλληλα πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που πραγματοποιείται στην Ντόχα.

Εκδίκηση και πρόκριση! Η Μαρία Σάκκαρη παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό τένις, επικράτησε με 2-0 σετ της Τζέσικα Πεγκούλα (6-4, 7-5) και πήρε εκδίκηση από την Αμερικανίδα για την ήττα στους «16» του Αυστραλιανού Οπεν, ενώ παράλληλα πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του 1000άρι τουρνουά που πραγματοποιείται στην Ντόχα.

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Τζέσικα Πεγκούλα και αύριο (24/2) θα αντιμετωπίσει το κορίτσι – θαύμα του αμερικανικού τένις, Κόρι Γκοφ, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο σημερινό παιχνίδι η Μαρία ήταν πολύ επιθετική, με την Πεγκούλα να είναι συνεχώς σε θέση άμυνας. Η φουλ επιθετική τακτική που ακολούθησε η Μαρία είχε ως αποτέλεσμα να κάνει 35 αβίαστα λάθη, αλλά είχε επίσης 27 winners. Από την άλλη, η Αμερικανίδα είχε 34 αβίαστα λάθη, δείγμα της πίεσης που δέχθηκε από την Σάκκαρη και μόλις 7 winners.

Η Αμερικανίδα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε 2-0 με μπρέικ. Η χαρά της, όμως, δεν κράτησε για πολύ. Η Μαρία Σάκκαρη αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2. Στη συνέχεια οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το 4-4, όταν η Ελληνίδα τενίστρια έκανε μπρέικ και προηγήθηκε με 5-4, κάνοντας καθοριστικό βήμα για το 1-0. Η Μαρία σηκώθηκε από την καρέκλα, σέρβιρε σωστά και με 6-4 πήρε το σετ, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά που γίνεται στην Ντόχα.

Στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ η Σάκκαρη πίεσε και είχε δύο ευκαιρίες για να σπάσει το σερβίς της Αμερικανίδας, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και η Τζέσικα έκανε το 1-0. Όπως και στο πρώτο σετ μάλιστα η Πεγκούλα έκανε πρώτη μπρέικ και βρέθηκε μπροστά με 2-0 γκέιμς. Η αντεπίθεσή της, ωστόσο, δεν είχε συνέχεια, με την Ελληνίδα τενίστρια να απαντάει με το ίδιο νόμισμα και να ισοφαρίζει γρήγορα σε 2-2. Οι δύο τενίστριες κράτησαν τα σερβίς τους μέχρι το 5-5, όταν η Μαρία πίεσε και με μπρέικ έκανε το 6-5. Στη συνέχεια σέρβιρε σωστά και με 7-5 σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Επομενη αντίπαλος για τη Μαρία η Κόρι Γκοφ, που κέρδισε με 2-0 σετ το Νο.3 του ταμπλό, Πάουλα Μπαντόσα (6-2, 6-3). Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστριες, με την Μαρία να έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία προηγούμενα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ