Τζέι Γουλφ – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2

Τζέι Γουλφ – Στέφανος Τσιτσιπάς 0-2

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι εξαιρετικός και χρειάστηκε μόλις 48 λεπτά για να επικρατήσει με 2-0 σετ του Τζέι Γουλφ στο Ακαπούλκο.

O Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του του νεαρού Τζέι Τζέι Γουλφ με 2-0 σετ (6-1, 6-0) σε μόλις 48 λεπτά και περιμένει στα προημιτελικά έναν άλλον Αμερικανό, τον Μάρκος Ζιρόν. Είναι ο τέταρτος προημιτελικός του σε ισάριθμα τουρνουά για το 2022.

O Έλληνας πρωταθλητής δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τον αντίπαλο του σε κανένα σημείο του αγώνα και αυτό φαίνεται από τα 48 λεπτά που χρειάστηκε για να κατακτήσει το ματς, ενώ αυτή η νίκη ήταν η πιο γρήγορη της καριέρας του.

O αγώνας

Μετά από λάθος του Γουλφ έγινε εύκολα το 1-0 στα γκέιμ από τον Τσιτσιπά, που συνέχισε να εκμεταλλεύεται τα λάθη του Αμερικανού και έκανε εύκολα το 2-0. Από εκεί και πέρα με 2 άσους και 2 σερβίς χωρίς επιστροφή του αντιπάλου του, έγινε το 3-0. Χωρίς καμία αντίσταση από τον Γουλφ ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το 5-0 με τον Αμερικανό να μειώνει σε 5-1, με τον Στέφανό να κλείνει το σετ με άσο και να το κατακτά με 6-1.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ με τον Γουλφ να συνεχίζει τα λάθη, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μην τα αφήνει να περνούν ανεκμετάλλευτα. Ο Έλληνας τενίστας έκανε γρήγορα το 2-0 στα γκέιμ με winner και love service game. Ενα ακόμη break ήρθε από διπλό λάθος του Αμερικανού που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του παιχνιδιού. Ο Αμερικανός συνέχισε να μην έχει απαντήσεις στο παιχνίδι του Στέφανου, με τον Τσιτσιπά να κλείνε το σετ με ένα δυνατό φόρχαντ και να κατακτά και το δεύτερο σετ χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ