Γκοφ – Σάκκαρη 0-2

Γκοφ – Σάκκαρη 0-2

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Αμερικανίδας Κόκο Γκοφ και πήρε την πρόκριση για τους «4» του τουρνουά που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ.

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-3) σετ της Αμερικανίδας Κόκο Γκοφ παίρνοντας την πρόκριση για τους «4» του τουρνουά που διεξάγεται στην Ντούχα του Κατάρ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε μια σπουδαία εμφάνιση και με ελάχιστα αβίαστα λάθη κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στην ταλαντούχα 17χρονη Αμερικανίδα και έχει βάλει πλώρη για τον τελικό του τουρνουά.

O αγώνας

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από τέσσερις προσπάθειες κατάφερε να ξεκινήσει με μπρέικ την αναμέτρηση, ενώ με ένα πολύ καλό χτύπημα στην διαγώνιο έκανε γρήγορα το 2-0 στα γκέιμ. Η Αμερικανίδα κατάφερε να πάρει το πρώτο της γκέιμ και να μειώσει 2-1 χάρη σε δύο καλές επιθέσεις της που δεν είχαν πετυχημένη επιστροφή για την Σάκκαρη. Από εκεί και πέρα η Μαρία έκανε το 3-1, με την Γκοφ να μειώνει σε 3-2 χάρη σε δύο άσους και άλλη μία καλή επίθεση στο τέλος.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε άνετα στο 4-2 με την Γκοφ να μειώνει σε 4-3 με την Σάκκαρη με  love service game να κάνει το 5-3 και στην συνέχεια μετά από λάθος της Αμερικανίδας με μια λόμπα έκανε το 6-3 και έκανε το 6-3 στα γκέιμ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ιδανικά για την Μαρία, καθώς πηρέ προβάδισμα με 3 γκέιμ με την Αμερικανίδα να μην μπορεί να αντιδράσει, ενώ στην συνέχεια παίζοντας εξαιρετική άμυνα ανάγκασε σε λάθη την Γκοφ και έφτασε άνετα στο 4-0 στα γκέιμ.

Η Γκοφ όμως βρήκε τον τρόπο να πάρει με μπρέικ το πρώτο της γκέιμ στο δεύτερο σετ, με λίγες τυχερές άμυνες, που αιφνιδίασαν την Ελληνίδα τενίστρια. Η Αμερικανίδα μείωσε ακόμα περισσότερο με άσο σε 4-2 με την Μαρία να κάνει το 5-2 και την Γκοφ να απαντά και μειώνει σε 5-3. Στο 6ο γκέιμ του 2ου σετ η Σάκκαρη έφτασε σε ματς πόιντ με την Γκοφ να το σβήνει, αλλά στην συνέχεια η Μαρία με ένα winner κατάκτησε το γκέιμ, κάνοντας το 2-0 σετ, παίρνοντας την πρόκριση για τον ημιτελικό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ