Σφιόντεκ – Σάκκαρη 2-0

Σφιόντεκ – Σάκκαρη 2-0

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα με 2-0 σετ(6-4,6-3) από την Ίγκα Σφιόντεκ στα ημιτελικά του Όπεν του Κατάρ.

Το ταξίδι της Μαρίας Σάκκαρη στο όπεν του Κατάρ σταμάτησε στα ημιτελικά. Η Ελληνίδα τενίστρια δεν τα κατάφερε απέναντι στο Νο8 της παγκόσμιας κατάταξης Ίγκα Σφιόντεκ γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 σετ (6-4,6-3) χάνοντας έτσι την ευκαιρία να βρεθεί στον αυριανό μεγάλο τελικό.

Έπειτα από ένα αρκετά χορταστικό ματς το οποίο κράτησε μιάμιση ώρα, η Πολωνή τενίστρια κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, εκμεταλευόμενη το εξαιρειτκό της σερβίς από τα μισά του πρώτου σετ και μετά,  και κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σάκκαρη η οποία προσπάθησε αρκετά, ωστόσο δεν είχε τις απαντήσεις απέναντι στο σερβίς της Σφιόντεκ.

Τα κρίσιμα λάθη της Σάκκαρη σε εξαιρετικά σημεία του αγώνα, έγειραν την πλαστιγγα υπέρ της Σφιόντεκ, η οποία θα αντιμετωπίσει στον αυριανό τελικό την Εσθονή Κονταβείτ(Νο7).

Ο αγώνας 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Σφιόντεκ να κρατά το σερβίς παρά την πίεση της Σάκκαρη και να κάνει το (1-0). Η Ελληνίδα σε εκείνο το σημείο ανέβασε το σερβίς της και αφού αρχικά έκανε το (1-1), κατάφερε να κάνει το μπρείκ για το (1-2).  

Στην συνέχεια η Σάκκαρη έκανε το (1-3), ωστόσο ήταν σειρά της Σφίοντεκ να αντιδράσει κάνοντας το (3-3) με το πρώτο της μπρέικ στο παιχνίδι.  

Οι δύο αθλήτριες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό με την Σφιόντεκ να κάνει το (4-3) με winner το οποίος της έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο παιχνίδι. Η Σάκκαρη αντέδρασε ανεβαίνοντας στο φιλέ είχε την απάντηση για το (4-4), ωστόσο η Πολωνή κατάφερε να φτάσει στο δεύτερο της μπρείκ στο πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησε με (4-6). 

Η Ελληνίδα κατάφερε να ξεκινήσει ιδανικά στο δεύτερο σετ, με την Σάκκαρη να κάνει και πάλι πρώτη μπρέικ παίρνοντας προβάδισμα με 2-0, για να ακολουθήσει ένα «τρελό» σερί με τρία συνεχόμενα μπρέικ, που έφεραν το ματς στο 3-3 και την Πολωνή σε θέση να προηγηθεί με 4-3 στο ματς.

Η Σφιόντεκ βρήκε όμως, μπρέικ πόιντ και στο 8ο σετ, για να κάνει το μπρέικ και να πάρει τις μπάλες για να σερβίρει για το ματς. Η Σάκκαρη είχε τρομερή ευκαιρία για ένα τριπλό μπρέικ πόιντ στο κρίσιμο γκέιμ, αλλά ένα απίθανο αβίαστο λάθος της, «έσωσε» την Πολωνή και της επέτρεψε να κλείσει το σετ με 6-3 παίρνοντας έτσι την νίκη με 2-0, και την πρόκριση σε τελικό 1000 τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ