Τσιτσιπάς – Νόρι 0-2

Τσιτσιπάς – Νόρι 0-2

Ο Νόρι πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά επικρατώντας με 2-0 σετ, με τον Βρετανό να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό.

Ο Βρετανός Κάμερον Νόρι πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Στέφανό Τσιτσιπά και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 (6-4, 6-4) σετ και την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στo Aκαπούλκο.

Ο Βρετανός ήταν σχεδόν αλάνθαστος απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος έκανε κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να βρει απάντηση απέναντι στον Νόρι με αποτέλεσμα στο τέλος να ηττηθεί και ο Νόρι να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Ακαπούλκο.

Ο αγώνας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο γκέιμ με άσο με τον Νόρι να απάντι και να κάνει το 1-1, αλλά ο Στέφανος ξανά με άσο έκανε το 2-1 στα γκέιμ. Ο Βρετανός κράτησε εύκολα το σερβίς του για το 2-2, αλλά ο Τσιτσιπάς τρέχοντας τον αντίπαλό του με το φόρχαντ να λειτουργεί άψογα, προηγήθηκε ξανά με 3-2. Ο Έλληνας πρωταθλητής στην συνέχεια κατάφερε να κάνει το 4-3, όμως κάπου εκεί ο Νόρι έκανε το το 4-4 στα γκέιμ και στην συνέχεια έφτασε σε μπρέικ πόιντ και πήρε προβάδισμα 5-4 με έναν winner στην ευθεία και να πηγαίνει να σερβίρει για το σετ. Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ο Νόρι και με άσο και love service game πήρε με 6-4 το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς πήρε το προβάδισμα με άσο, ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Νόρι έκανε το 1-1 στα γκέιμ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το 2-1 στα γκέιμ με δύο άσους και ένα σερβίς που δεν μπόρεσε ο Βρετανός να το αντιμετωπίσει. Με έναν winner στη διαγώνιο ο Νόρι ισοφάρισε 2-2, αλλά ο Τσιτσιπάς με δύο άσους βρήκε love service game και πήρε προβάδισμα 3-2. Από εκεί και πέρα ο Στέφανος για πρώτη φορά βρήκε μπρέικ πόιντ, αλλά έχασε τον πόντο από τον Νόρι με άσο και έγινε το 3-3.

Από τα συνεχόμενα λάθη του Νόρι ο Τσιτσιπάς κατάφερε να προηγηθεί με 4-3 στα γκέιμ. Στην συνέχεια όμως τα λάθη του Στέφανου βοήθησαν τον Βρετανό να κάνει το 4-4. Στην συνέχεια ο Νόρι εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Τσιτσιπά και έφτασε στην κατάκτηση των δύο επόμενων γκέιμ κάνοντας το σκορ 6-4 και έτσι ο Νόρι πήρε την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ