Ρίχνεται στη μάχη του Davis Cup η Εθνική

Ρίχνεται στη μάχη του Davis Cup η Εθνική

Με Περβολαράκη και Τσιτσιπά ξεκινάει το tie της Εθνικής με την Τζαμάικα για τα πλέι οφ του World Group II – Ολο το πρόγραμμα του διημέρου.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας τένις για τα παιχνίδια του Davis Cup με την Τζαμάικα, στο πλαίσιο των πλέι οφ του World Group II, τα οποία θα πραγματοποιούν την Παρασκευή (4/3) και το Σάββατο (5/3) στο Ace Tennis Club.

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο της Παλλήνης και σε χωμάτινη επιφάνεια, με την ελληνική ομάδα, της οποίας ηγείται πλέον ο Μιχάλης Περβολαράκης, να ψάχνει τη νίκη, που θα της δώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης (3/3), το πρόγραμμα της Παρασκευής (4/3) θα ανοίξει στις 16:00, με τον Μιχάλη Περβολαράκη να αντιμετωπίζει τον Ρόουλαντ Φίλιπς, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Πέτρου Τσιτσιπά με τον Μπλέζ Μπίκνελ.

Το Σάββατο ο πρώτος αγώνας θα αρχίσει στις 11:00 το πρωί και θα είναι το διπλό, με τους Περβολαράκη και Τσιτσιπά να αντιμετωπίζουν τους Μπίκνελ και Φίλιπς. Αν χρειαστεί, θα ακολουθήσουν τα δυο μονά, στα οποία σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει οι δύο ομάδες, ο Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον Μπίκνελ και ο Τσιτσιπάς τον Φίλιπς.

Οι αγώνες είναι best-of-three, δηλαδή στα 2 νικηφόρα σετ, ενώ το tie θα κριθεί όταν μια ομάδα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο προπονητές έχουν το δικαίωμα να κάνουν αλλαγές έως και την τελευταία στιγμή, με τον προπονητή της Εθνικής, Δημήτρη Χατζηνικολάου, να έχει ακόμα στη διάθεσή του άλλους τρεις τενίστες. Πρόκειται για τους Μάρκο Καλοβελώνη, Αριστοτέλη Θάνο και Αλέξανδο Σκορίλα.

Αν η Εθνική καταφέρει να πάρει τη νίκη στο tie με την Τζαμάικα θα παραμείνει στο World Group II, ενώ εάν ηττηθεί θα πέσει στην 3η κατηγορία του Davis Cup.

Οι αγώνες του διημέρου θα έχουν και τηλεοπτική κάλυψη, από την Cosmote TV.

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΖΑΜΑΪΚΑ

Παρασκευή (έναρξη 16:00):

1) Μιχάλης Περβολαράκης – Rowland Phillips COSMOTE SPORT 6HD
2) Πέτρος Τσιτσιπάς – Blaise Bicknell COSMOTE SPORT 6HD

Σάββατο (έναρξη 11:00):

3) Περβολαράκης/Π. Τσιτσιπάς – Bicknell/Phillips COSMOTE SPORT 6HD
4) Μιχάλης Περβολαράκης – Blaise Bicknell COSMOTE SPORT 6HD
5) Πέτρος Τσιτσιπάς – Rowland Phillips COSMOTE SPORT 6HD

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ