Η μεγαλύτερη νίκη του ελληνικού τένις (pics+vids)

Η μεγαλύτερη νίκη του ελληνικού τένις (pics+vids)

Ο κόσμος διψάει για τένις και η ομοσπονδία του χάρισε μοναδικές στιγμές στο Ace Tennis Club – Διοργάνωση υψηλού επιπέδου, πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, με μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν κάθε στιγμή και να φεύγουν με χαμόγελο από το γήπεδο.

Από την κόλαση στον παράδεισο! Η Εθνική ομάδα έκανε την ολική ανατροπή στο tie με την Τζαμάικα (από 0-2 σε 3-2) και τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα διεκδικήσει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του Davis Cup. Μια επική ανατροπή, με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και τους παίκτες του να γυρίζουν τούμπα το tie και να φτάνουν εν μέσω αποθέωσης σε μια σπουδαία επικράτηση.

Η γαλανόλευκη, παρά το γεγονός ότι παρατάχθηκε χωρίς το αστέρι της: Στέφανο Τσιτσιπά, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και μάλιστα το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο, γεμίζοντας με χαρά και περηφάνια τον κόσμο που βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Tennis Ace Club. Μια σπουδαία στιγμή για το ελληνικό τένις, το οποίο βιώνει στιγμές δόξας, με τους Ελληνες να αγκαλιάζουν την προσπάθεια της γαλανόλευκης και με την παρουσία τους στο κλειστό γήπεδο της Παλλήνης να αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην Εθνική ομάδα.

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου και οι παίκτες του: Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Μάρκος Καλοβελώνης, Αριστοτέλης Θάνος και Αλέξανδρος Σκορίλας κράτησαν ψηλά την ελληνική σημαία και χάρισαν πλούσιο θέαμα στο ελληνικό κοινό. Ένα κοινό που διψάει για τένις υψηλού επιπέδου, με τις σπουδαίες επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη να έχουν βάλει το τένις στα σπίτια όλων των Ελλήνων και να έχουν βοηθήσει τα μέγιστα στη ραγδαία ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας.

Σε αυτό συμβάλλει πλέον με καθοριστικό τρόπο και η ομοσπονδία, με την ΕΦΟΑ και τον πρόεδρό της, Δημήτρη Σταματιάδη, να κερδίζουν τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση του tie με την Τζαμάικα. Μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης τους τελευταίους μήνες έχει κάνει άλματα προόδου, με τον κόσμο να απολαμβάνει κάθε στιγμή την παρουσία του στο Tennis Ace Club.

Τα πάντα δούλεψαν στην εντέλεια, με τον κόσμο να ζει μοναδικές στιγμές, εντός και εκτός κορτ. Οσοι βρέθηκαν στην Παλλήνη απολαύσαν σπουδαίες αναμετρήσεις, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους καλύτερους τενίστες της χώρας μας. Να συνομιλήσουν μαζί τους και να βγάλουν φωτογραφίες, με την ΕΦΟΑ να έχει δημιουργήσει ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους θεατές και ιδιαίτερα για τους μικρούς φίλους του αθλήματος.

Μια άψογη διοργάνωση, ευρωπαϊκού επιπέδου, που πιστώνεται χωρίς αμφιβολία στην ομοσπονδία και στον πρόεδρό της, Δημήτρη Σταματιάδη, που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την αναβάθμιση του αθλήματος στη χώρα μας. Συνεχίζει το έργο του πρώην προέδρου, Σπύρου Ζαννιά και οι ημέρες που έρχονται αναμένεται να είναι λαμπρές.

Οπως το μέλλον του ελληνικού τένις, με την ομοσπονδία να βρίσκεται δίπλα στους τενίστες και στις τενίστριες, αλλά και στον κόσμο που θέλει να απολαύσει το άθλημα, χαρίζοντάς του εμπειρίες που θα μπορούσε να ζήσει μόνο στα μεγάλα τουρνουά του εξωτερικού.

Το χαμόγελο που υπήρχε στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων που παρευρέθηκαν στο Ace Tennis Club είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση όσων δούλεψαν σκληρά για να μπορέσει να διεξαχθεί η διοργάνωση και φυσικά του προέδρου της ΕΦΟΑ, Δημήτρη Σταματιάδη.

Μέσα από αυτές τις εμπειρίες ο κόσμος έρχεται ακόμα πιο κοντά στο άθλημα και αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα. Σπουδαιότερο από κάθε επιτυχία. Από κάθε νίκη και κάθε πρόκριση. Η ενασχόληση των Ελλήνων με το τένις. Μικρών και μεγάλων. Η κεφαλαιοποίηση των επιτυχιών του Στεφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, μέσω δημιουργίας νέων ταλέντων, που θα συνεχίσουν το έργο τους και θα διατηρήσουν σε περίοπτη θέση το τένις στον ελληνικό αθλητισμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ