Συγκινεί ο Μάρεϊ: Δίνει όλα τα χρηματικά έπαθλα του 2022 στα παιδιά της Ουκρανίας

Συγκινεί ο Μάρεϊ: Δίνει όλα τα χρηματικά έπαθλα του 2022 στα παιδιά της Ουκρανίας

Ο Άντι Μάρεϊ αποφάσισε να μην κρατήσει ούτε δολάριο από όσα χρήματα θα βγάλει φέτος από τα τουρνουά, δωρίζοντάς τα στην Ουκρανία.

Ο Άντι Μάρεϊ δεν έμεινε ασυγκίνητος με όσα τραγικά συμβαίνουν στην Ουκρανία τις τελευταίες μέρες μετά την στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας και προχωρά σε μια άκρως εντυπωσιακή κίνηση ανθρωπιάς.

Ο Σκωτσέζος τενίστας ανακοίνωσε πως κάθε χρηματικό έπαθλο που θα κερδίσει μέσα στο 2022, θα πάει σε ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες αυτού του πολέμου, μέσω της UNICEF, της οποίας είναι πρέσβης.

Επιπλέον με μία ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλεί όλους του πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας να βοηθήσουν, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως κανένα παιδί δεν θα πρέπει να μένει αβοήθητο στον πόλεμο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Άντι Μάρεϊ: 

«Περισσότερα από 7,5 εκατομμύρια παιδιά κινδυνεύουν από την κλιμάκωση αυτής της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Ως εκ τούτου, συνεργάζομαι με τη UNICEF για να βοηθήσω στην παροχή επειγόντων ιατρικών προμηθειών και άλλων υλικών για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Είναι ζωτικής σημασίας να συνεχιστεί η εκπαίδευση, επομένως η UNICEF εργάζεται για να επιτρέψει την πρόσβαση στη μάθηση γι’ αυτά τα εκτοπισμένα παιδιά, ενώ υποστηρίζει και την αποκατάσταση των κατεστραμμένων σχολείων, μαζί με τον εξοπλισμό που χρειάζονται.

Εγώ θα προσφέρω τα κέρδη μου από τα χρηματικά έπαθλα για το υπόλοιπο του έτους, αλλά οποιοσδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να υποστηρίξει την ανθρωπιστική κίνηση της UNICEF, ας κάνει μια δωρεά σ’ αυτόν τον σύνδεσμο. Τα παιδιά στην Ουκρανία χρειάζονται ειρήνη – τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ