Χαμός στο παγκόσμιο τένις: Ολοι τρέχουν να βγάλουν selfies μαζί της (pics)

Χαμός στο παγκόσμιο τένις: Ολοι τρέχουν να βγάλουν selfies μαζί της (pics)

Η απίστευτη ιστορία της Λα Ουάντα. Μια περσόνα του twitter έχει τρελάνει την τενιστική κοινότητα, με τους τενίστες και τις τενίστριες να τρέχουν να βγάλουν μαζί της φωτογραφίες!

Selfies. Η νέα μόδα. Παλιότερα όταν κάποιος έβλεπε από κοντά έναν διάσημο τον οποίο θαυμάζει του ζητούσε αυτόγραφο. Τα τελευταία χρόνια, όμως, αυτό έχει αλλάξει.  Τα αυτόγραφα θεωρούνται… μπανάλ, με τους θαυμαστές να ζητούν selfies από τα ινδάλματά τους. Μια φωτογραφία με τον αγαπημένο τους αθλητή.

Μια… γύρα να κάνει κάποιος στο twitter χρησιμοποιώντας το hashtag #Indianwells βλέπει εκατοντάδες χρήστες της κοινωνικής πλατφόρμας, οι οποίοι λατρεύουν το τένις και έχουν πάει να παρακολουθήσουν από κοντά τις σπουδαίες αναμετρήσεις του Indian Wells, να έχουν κοινοποιήσει selfies με τα κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις. Τι πιο σύνηθες; Ο κόσμος ζητάει selfies, οι παίκτες δεν χαλάνε τα χατίρια των θαυμαστών τους και η ζωή συνεχίζεται. Αυτό που συμβαίνει όμως με μια συγκεκριμένη κυρία δεν έχει προηγούμενο.

Ο λόγος για τη διάσημη περσόνα του Twitter: Λα Ουάντα, η οποία βρίσκεται στο Tennis Garden του Indian Wells, με τους παίκτες και τις παίκτριες όταν αντιλαμβάνονται την παρουσία της να πηγαίνουν οι ίδιοι για να βγάλουν selfies μαζί της! Μάλιστα, όχι μόνο απαθανατίζονται μαζί της, αλλά στη συνέχεια ανεβάζουν στα social media τις σχετικές selfies… πανηγυρίζοντας που κατάφεραν να βγάλουν μια φωτογραφία με την Λα Ουάντα.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Η συγκεκριμένη ξεκίνησε πριν καιρό να βγάζει selfies με τα κορυφαία ονόματα του παγκοσμίου τένις και έγινε τόσο διάσημη στην τενιστική κοινότητα, που όποιος τενίστας ή τενίστρια δεν έχει φωτογραφία μαζί της θεωρείται… ξεπερασμένος.

«Επιτέλους, η πολυπόθητη φωτογραφία με την Λα Ουάντα», ανέφερε ο Μάριν Τσίλιτς, Νο. 24 στον κόσμο, ενώ η Πέτρα Κβίτοβα, No.31 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ανέφερε: «Εβγαλα φωτογραφία με την Λα Ουάντα». «Ξεκίνησε μια παράδοση. Πρέπει να βγάζουμε κάθε χρόνο», πρόσθεσε ο Σεμπάστιαν Κόρντα, Νο. 38 στην ATP. Στη λίστα βρίσκονται ακόμα πολλοί τενίστες και τενίστριες, με την Λα Ουάντα να έχει γίνει viral στον κόσμο του τένις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ