Τζακ Σοκ – Στέφανος Τσιτσιπάς 1-2: Δύσκολη πρόκριση στον τρίτο γύρο (vid)

Τζακ Σοκ – Στέφανος Τσιτσιπάς 1-2: Δύσκολη πρόκριση στον τρίτο γύρο (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ του Τζακ Σοκ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Indian Wells.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη) δυσκολεύτηκε απέναντι στον Τζακ Σοκ (Νο.147 στην παγκόσμια κατάταξη), αλλά κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 σετ (7-6 (5), 6-3, 7-6 (5)) και να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Indian Wells.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Τζένσον Μπρούκσμπι (No. 43 στην παγκόσμια κατάταξη) που νίκησε με 2-0 σετ (6-0, 6-3) τον Κάρεν Κατσάνοφ (No.26 στην παγκόσμια κατάταξη).

Στο 1ο σετ οι δύο αθλητές κράτησαν το σερβίς τους πηγαίνοντας μαζί μέχρι το 5-5. Ο Τσιτσιπάς πίεσε πολύ τον Σοκ, πήρε το προβάδισμα με 6-5, αλλά ο Αμερικανός ισοφάρισε (6-6), στέλνοντας το σετ στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Σοκ έκανε τρία σερί λάθη, με τον Στέφανο να τα εκμεταλλεύεται και να κατακτά το 1ο σετ.

Στο 2ο σετ ο Σοκ ήταν ανώτερος, κυριάρχησε απόλυτα, έφερε το ματς στα μέτρα του και με 6-3 ισοφάρισε (1-1 σετ).

Το 3ο σετ ήταν τόσο αμφίρροπο όσο το 1ο. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 5 φορές (2-1, 3-2, 4-3, 5-4, 6-5), ο Σοκ πάντα είχε την απάντηση και με το 6-6 οδήγησε το ματς ξανά σε τάι μπρέικ. Εκεί, ο Σοκ έκανε ένα μίνι μπρέικ, περνώντας μπροστά με 5-3, ωστόσο ο Έλληνας τενίστας έβγαλε αντίδραση, γύρισε το ματς (7-5) και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ