Αυτή είναι η ώρα του ημιτελικού της Σάκκαρη με την Μπαντόσα

Αυτή είναι η ώρα του ημιτελικού της Σάκκαρη με την Μπαντόσα

Η Μαρία Σάκκαρη κοντράρεται με την Πάουλα Μπαντόσα στα ημιτελικά του Indian Wells, με φόντο την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του τουρνουά.

H Mαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Έλενα Ριμπάκινα και πέρασε σαν… σίφουνας στα ημιτελικά του Indian Wells. Εκεί όπου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πάουλα Μπαντόσα, προκειμένου να πάρει την μεγάλη πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν το πρόγραμμα της Παρασκευής και όρισαν τελευταίο ματς αυτό της Ελληνίδας τενίστριας με την Ισπανίδα αντίπαλό της.

Ο αγώνας αναμένεται να αρχίσει στην καλύτερη περίπτωση στις 04:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος) καθώς στις 03:00 έχει προγραμματιστεί ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ της Σιμόνα Χάλεπ και της Ιγκα Σβιόντεκ.

Στο πρώτο Masters της σεζόν η «Σακ» ονειρεύεται την κορυφή και εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δεν είναι απίθανο να τα καταφέρει. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία αν καταφέρει και πανηγυρίσει τον τίτλο στο Indian Wells, τότε αναμένεται να αναρριχηθεί στο Νο. 3 της παγκόσμιας καταταξης και να γράψει ιστορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ