Αποσύρθηκε από το τουρνουά του Miami λίγο πριν αγωνιστεί η Χάλεπ

Αποσύρθηκε από το τουρνουά του Miami λίγο πριν αγωνιστεί η Χάλεπ

Η Σιμόνα Χάλεπ ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στο Miami Open, λόγω ενός τραυματισμού.

Λίγες ώρες πριν την πρώτη της μάχη στο Miami Open απέναντι στην Ντάρια Σαβίλ (Αυστραλία), η Σιμόνα Χάλεπ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το 1000άρι τουρνουά της WTA, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο αριστερό της πόδι. Η Ρουμάνα, η οποία έφτασε μέχρι τους ημιτελικούς του ndian Wells υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι θα ήταν μεγάλο ρίσκο να συνεχίσει, οπότε προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Γεια σας παιδιά, ενώ χθες έκανα προπόνηση στο Μαϊάμι ένιωσα έναν οξύ πόνο στο αριστερό μου πόδι. Αντιμετώπιζα πρόβλημα στον μηρό από τον ημιτελικό μου στο Indian Wells και ήλπιζα ότι η κατάσταση θα βελτιωνόταν, αλλά πήγα για μαγνητική τομογραφία χθες το βράδυ και δυστυχώς έδειξε ένα σκίσιμο στον μυ.

Το σώμα μου χρειάζεται χρόνο για να επουλωθεί και ως αποτέλεσμα θα μείνω εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να πάρω την εξαιρετικά δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από το Μαϊάμι, το Τσάρλεστον και το Fed Cup.

Παρόλο που είναι πραγματικά απογοητευτικά τα νέα που μοιράζομαι, διατηρώ την αυτοπεποίθηση από το υπέροχο ξεκίνημά μου στην τρέχουσα χρονιά κι έχω κίνητρο να κάνω τα πάντα για να είμαι έτοιμη για την έναρξη της σεζόν στα χωμάτινα γήπεδα. Ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξή σας, στα καλά και στ΄ άσχημα, Σιμόνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ