Τσιτσιπάς: «Πολύ καλός παίκτης ο Αλκαράθ, μου αρέσουν οι προκλήσεις»

Τσιτσιπάς: «Πολύ καλός παίκτης ο Αλκαράθ, μου αρέσουν οι προκλήσεις»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Miami Open εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό, Κάρλος Αλακράθ για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε άνετα με 2-0 του Αυστραλού Άλεξ Ντε Μινόρ και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Miami Open, όπου εκεί θα βρει μπροστά τον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ με στόχο την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε τόσο για το παιχνίδι κόντρα στον Αυστραλό, αλλά αναφέρθηκε και στον Αλκαράθ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια τον Ισπανό, ενώ χαρακτήρισε το παιχνίδι ως πρόκληση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τσιτσιπάς:

Για το ματς με τον Ντε Μινόρ: «Μπόρεσα και έβγαλα στο κορτ όλα όσα ήθελα σήμερα. Υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να παλέψω παραπάνω και να δείξω την δύναμη που έχω μέσα μου. Ο Ντε Μινόρ πάλεψε και ήταν υπομονετικός. Προσπάθησα να εστιάσω σε κάθε γκέιμ ξεχωριστά και στο πως θα ανοίξω το κορτ».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Αλκαράθ από τον οποίο είχε αποκλειστεί στο US Open ο Τσιτσιπάς ανέφερε: «Θα προσπαθήσω και θα παλέψω. Είναι πολύ καλός παίκτης και θα είναι πρόκληση για εμένα. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και θα βγάλω την ψυχή μου εκεί έξω για να πάρω τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ