Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ 2-0 (Vid)

Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ 2-0 (Vid)

Επιβλητική εμφάνιση από τον Στέφανο Τσιτσιπά καθώς επικράτησε με 2-0 σετ του Άλεξ Ντε Μινόρ και... ραντεβού με Αλκαράθ στους 16 του Miami Open.

O Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στον Άλεξ Ντε Μινόρ επικράτησε με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Miami Open, όπου εκεί θα βρει απέναντι του τον 18χρονο Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ.

Αυτή ήταν η 8η νίκη σε ισάριθμες συναντήσεις του Τσιτσιπά με τον 23χρονο Ντε Μινόρ στο tουr και ήρθε πέρα για πέρα δίκαια. Ο Τσιτσιπάς επέβαλε το παιχνίδι του, σε ελάχιστες περιπτώσεις βρέθηκε σε δύσκολη θέση και εξασφάλισε την πρόκριση σε 90 λεπτά.

Ο αγώνας 

Το πρώτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο και για τους δύο τενίστες με τον Τσιτσιπά να επιλέγει στην αρχή της τακτικής του να ανεβαίνει στο φιλέ. Ο Τσιτσιπάς κρατούσε με άνεση το σερβίς του, αλλά από την άλλη σπαταλούσε ευκαιρίες για μπορέσει να πάρει πιο γρήγορα και εύκολα το σετ. Στο τέταρτο γκέιμ ο Στέφανος είχε κερδίσει διπλό μπρέικ πόιντ, όμως ο Άλεξ Ντε Μινόρ κατάφερε να φέρει το ματς σε 2-2 γκέιμ.

Ετσι χωρίς κάτι αξιοσημείωτο το σετ έφθασε στο 5-4 και τον Αυστραλό να σερβίρει. Στο κρίσιμο σημείο ο Τσιτσιπάς βρήκε δύο set point, έχασε το πρώτο, αλλά μετά πέτυχε το μπρέικ και κατάφερε να κάνει το 6-4, κάνοντας το 1-0 στα σετ.

Στο πρώτο γκέιμ του δεύτερου σετ αντιμετώπισε μια δυσκολία, όμως έδειξε την απαραίτητη ψυχραιμία και τελικά κατάφερε να πάρει το γκέιμ με 1-0. Ο Ντε Μινόρ βρήκε την 3η και τελευταία ευκαιρία του για μπρέικ στο 3ο γκέιμ, αλλά πάλι δεν τα κατάφερε, αμέσως μετά ο Τσιτσιπάς πέτυχε το μπρέικ για το 3-1.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για τον Στέφανο Τσιτσιπά που άμεσα έκανε το 4-1 στο γκέιμ και τελικά κατάφερε να επικράτησε με 6-3 στα γκέιμ και να κάνει το 2-0 στα σετ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ