Αλκαράθ και Ρούουντ στον τελικό του Miami Open

Αλκαράθ και Ρούουντ στον τελικό του Miami Open

Την εντυπωσιακή του πορεία συνέχισε ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος προκρίθηκε στον τελικό του Miami Open και θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Κάσπερ Ρούουντ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία στο Miami Open, καθώς αφού έθεσε «εκτός μάχης» τον Στέφανο Τσιτσιπά, προκρίθηκε στον τελικό του Miami Open, που φιλοξενείται στην αμερικανική λουτρόπολη. Ο 18χρονος Ισπανός, που θεωρείται το «νέο αίμα» του παγκοσμίου τένις, θα διεκδικήσει το τρόπαιο με αντίπαλο τον Νορβηγό, Κάσπερ Ρούουντ.

Ο Αλκαράθ, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 16 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά θα βελτιώσει αισθητά την θέση του από την ερχόμενη Δευτέρα, επικράτησε στον ημιτελικό του Πολωνού, Χούμπερτ Χούρκατς (Νο 10 στον κόσμο) με 7-6(5), 7-6 (2), ο οποίος κατέκτησε πέρυσι το συγκεκριμένο τουρνουά.

«Ο Χούμπερτ είναι ο κάτοχος του τίτλου και έπαιξε καλά. Ομως εγώ έπαιξα πολύ καλά. Θα είναι ο πρώτος μεγάλος τελικός της καριέρας μου στην σκληρή επιφάνεια, αλλά έχω αυτοπεποίθηση», σχολίασε λίγο μετά τον θρίαμβο του, ο νεαρός Ισπανός.

Από την πλευρά του, ο Ρούουντ (Νο 8 στον κόσμο) πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό, επικρατώντας με σχετική ευκολία, του Αργεντινού, Φρανσίσκο Τσερούντολο (Νο 103) με 6-4, 6-1.

«Η συμμετοχή στον τελικό ενός Masters 1000, ήταν στόχος μου, αλλά δεν περίμενα ότι αυτό θα συμβεί, εδώ, στο Μαϊάμι», δήλωσε ο Νορβηγός τενίστας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ