Στις 16:30 η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Φονίνι στο Μόντε Κάρλο

Στις 16:30 η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Φονίνι στο Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Φάμπιο Φονίνι στον πρώτο γύρο του Monte Carlo Masters με την αναμέτρηση να ξεκινά περίπου στις 16:30.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το απόγευμα της Τρίτης (12/4) θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, στο ταμπλό μονού του φετινού Monte Carlo Masters θέλοντας να υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει την περσινή χρονιά.

Πρώτο εμπόδιο για τον Έλληνα πρωταθλητή θα είναι ο Φάμπιο Φονίνι Νο32 στην παγκόσμια κατάταξη και πρωταθλητής στο 1000αρι το 2019 στο Μονακό και θέλει να ξεκινήσει ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο 1ο χωμάτινο Masters της σεζόν.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 περίπου ώρα Ελλάδος, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στον Φονίνι, ενώ μάλιστα, τον έχει κερδίσει σε χωμάτινο Masters. Το 2019, στη Ρώμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο νωρίτερα θα κάνει το ντεμπούτο το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ισπανό, Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα Νο46, με την αναμέτρηση να ξεκινά περίπου στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ