Ανετος, ωραίος και στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς (2-0, vid)

Ανετος, ωραίος και στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς (2-0, vid)

Ο Ελληνας τενίστας νίκησε εύκολα με 2-0 σετ τον Φάμπιο Φονίνι (6-3, 6-0) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Μόντε Κάρλο Μάστερς.

Την πρόκριση στον τρίτο γύρο του Μόντε Κάρλο Masters πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Ιταλού Φάμπιο Φονίνι (6-3, 6-0) και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στον τρίτο γύρο του πρώτου χωμάτινου Masters της φετινής σεζόν.

Ο συμπατριώτης μας ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι με τον Ιταλό. Ο 23χρονος χρειάστηκε μόλις 71 λεπτά για να καταφέρει να κάμψει την αντίσταση του Φάμπιο και να πάρει τη νίκη – πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Μόντε Κάρλο Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Λορέντζο Σονέγκο – Λάζλο Τζέρε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0 games. Ο Ιταλός απάντησε και ισοφάρισε σε 3-3, αλλά η αντεπίθεσή του δεν είχε συνέχεια. Σε εκείνο το σημείο ο Ελληνας τενίστας πάτησε… γκάζι και δεν κοίταξε ξανά πίσω του. Με τρία ακόμα σερί games έφτασε στο 6-3 και έκανε το 1-0 στο παιχνίδι. Στο δεύτερο σετ ο «Τσιτσιφάστ» κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ και με 6-0 έφτασε με επιβλητικό τρόπο στο 2-0 και τη νίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ