Τσιτσιπάς: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον τίτλο»

Τσιτσιπάς: «Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον τίτλο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη μεγάλη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, αλλά και για τον τελικό κόντρα στον Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά τον θρίαμβο επί του Σάσα Ζβέρεφ, τόνισε πως γνωρίζει ότι ο αυριανός του αντίπαλος στον τελικό είναι πολύ σκληρό καρύδι και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάρει τον τίτλο για 2η σερί χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Δεν ξέρω αν το χθεσινό ματς (σ.σ. κόντρα στον Σβάρτσμαν) μου έδωσε ρυθμό σήμερα, αλλά έπαιξα πολύ καλά. Είχα καλές… ιδέες στο κορτ. Ξέρω ότι έχω έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο αύριο και θα προσπαθήσω να πάρω ό,τι καλύτερο μπορώ από το σημερινό παιχνίδι και να το «μεταφέρω» στον αγώνα της Κυριακής.

Προσπαθώ να «βγάλω» το καλύτερο τένις μου στο γήπεδο και δεν πολυσκέφτομαι τα χτυπήματά μου. Ξέρω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω σαν «όπλα» το σερβίς μου και τα χτυπήματα από τη βασική γραμμή και έχω σαν… κερασάκι στην τούρτα τ’ ανεβάσματα στο φιλέ.

Ο Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα είναι σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Πολύ δύσκολος αντίπαλος, τον έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, όμως τώρα είναι σαφέστατα βελτιωμένος σε σχέση με την τελευταία φορά που παίξαμε. Θα τα δώσω όλα για να πάρω ξανά το τρόπαιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ