Ζβέρεφ σε Αλκαράθ: «Είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Ζβέρεφ σε Αλκαράθ: «Είσαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Αλκαράθ στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της απονομής στη Μαδρίτη.

Ο Κάρλος Αλκαράθ ήταν ο μεγάλος νικητής του Όπεν στην Μαδρίτη, καθώς επικράτησε με 2-0 (6-3, 6-1) σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και κατέκτησε τον τίτλο.

Κατά την διάρκεια της απονομής ο Γερμανός τενίστας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλος Αλκαράθ, χαρακτηρίζοντας τον 19χρονο Ισπανό τενίστα ως τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο την δεδομένη χρονική στιγμή και είναι σίγουρος πως θα γίνει το Νο1.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζβέρεφ: 

«Καρλίτο συγχαρητήρια. Είσαι ο καλύτερος του κόσμου αυτή τη στιγμή κι ας είσαι μόλις 19 ετών. Είναι δεδομένο πως θα γίνεις το Νο1 στον κόσμο και είναι πολύ καλό για το άθλημά μας που παρουσιάστηκες εσύ. Αναμφίβολα θα κερδίσει αυτό το τουρνουά πολλές φορές.

Συγχαρητήρια στην ομάδα σου με την οποία έχω συνεργαστεί κι εγώ για λίγο και ξέρω ακριβώς πόσο καλή δουλειά κάνουν. Δυστυχώς σήμερα δεν προσέφερα και τον καυτερό τελικό στους θεατές. Όμως παρά την ήττα μου το τουρνουά της Μαδρίτης είναι το αγαπημένο μου στον κόσμο. Έτσι είναι το τένις. Άλλες φορές κερδίζεις κι άλλες δεν τα πηγαίνεις τόσο καλά όσο θα ήθελες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ