Στα μέτρα του Ράφα

Στα μέτρα του Ράφα

To Stoiximaview κάνει προγνωστικά τένις από το Roland Garros.

Νόβακ Τζόκοβιτς – Άλεξ Μολκάν (14:30): Προγνωστικά στοιχήματος τένις για τον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Ο Νόβακ, Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη θα αντιμετωπίσει τον Αλεξ, Νο. 38 στον κόσμο. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα κοντραριστούν. Η πρώτη ήταν πέρσι στον τελικό του τουρνουά που έγινε στο Βελιγράδι. Εκεί είχε κερδίσει ο Σέρβος με 2-0 σετ.

Νόβακ Τζόκοβιτς – Άλεξ Μολκάν (14:30): Ο Νόβακ φέτος μέχρι στιγμής έχει δώσει 17 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 13/4, ενώ στο χώμα έχει 11/3. Στον πρώτο γύρο κέρδισε εύκολα τον Νισιόκα με 3-0 σετ. Κάτι που είχαμε προβλέψει, με το combo διπλασιασμού να επιβεβαιώνεται απόλυτα. Ο Σέρβος στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει 9-1 και στα πέντε πιο πρόσφατα 5-0. Βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά, μετά τα σκαμπανεβάσματα στην αρχή της σεζόν. Ο Αλεξ από την άλλη, μέχρι τώρα έχει παίξει σε 30 ματς και έχει ρεκόρ 18/12, ενώ στο χώμα έχει 12/6. Στον πρώτο γύρο κέρδισε με 3-1 σετ τον Κορία. Στα 10 τελευταία έχει 6-4 και στα πέντε πιο πρόσφατα 4-1.

Νόβακ Τζόκοβιτς – Άλεξ Μολκάν (14:30): Τα προγνωστικά στοιχήματος τένις δίνουν ως μεγάλο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση στον τρίτο γύρο τον Νόβακ. Είναι απόλυτα λογικό. Ο Σέρβος είναι ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο και βρίσκεται σε φόρμα. Δεν νομίζω ότι ο Μόλκαν είναι ικανός να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Νόλε. Περιμένω ένα… remake του πρώτου γύρου για τον Νόβακ, που θα φτάσει εύκολα και ελεγχόμενα στον τρίτο γύρο. Roland garros στοίχημα με combo.

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Νόβακ Τζόκοβιτς – Άλεξ Μολκάν (14:30): Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή να κερδίσει το ματς ο Νόβακ και το παιχνίδι να έχει κάτω από 28.5 games σε απόδοση 1.87 (Stoiximan).

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Κορεντέν Μουτέ – Ραφαέλ Ναδάλ (21:45): Ο Κορεντέν μέχρι στιγμής φέτος έχει παίξει σε 18 ματς και έχει ρεκόρ 10/8, ενώ στο χώμα έχει 2/2. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε τον Βαβρίνκα με 3-1 σετ. Είχαμε προβλέψει το over στα games και είχαμε δικαιωθεί. Στα 10 τελευταία έχει 6-4 και στα πέντε πιο πρόσφατα 2-3. Ο Ράφα από την άλλη, μέχρι τώρα έχει δώσει 27 παιχνίδια και έχει ρεκόρ 24/3, ενώ στο χώμα έχει 4/2. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε εύκολα με 3-0 σετ τον Τόμσον και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που είχαμε δώσει (combo με under). Στα 10 τελευταία έχει 7-3 και στα πέντε πιο πρόσφατα 3-2.

Κορεντέν Μουτέ – Ραφαέλ Ναδάλ (21:45): Τα προγνωστικά στοιχήματος τένις δίνουν ως μεγάλο φαβορί για τη νίκη – πρόκριση τον Ράφα. Είναι απόλυτο λογικό. Το χώμα είναι η επιφάνεια του Ισπανού, που έδειξε στον πρώτο γύρο ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στη Ρώμη. Το παιχνίδι πιστεύω ότι είναι ένας μονόλογος για τον Ισπανό, που θα φτάσει εύκολα σε μια άνετη επικράτηση, παίρνοντας την πρόκριση για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι θα επιλέξουμε τον συνδυασμό για να ανεβάσουμε την απόδοση. Roland garros στοίχημα με combo.

Κορεντέν Μουτέ – Ραφαέλ Ναδάλ (21:45): Πάμε στοίχημα τένις με την επιλογή να κερδίσει το ματς ο Ράφα και το παιχνίδι να έχει κάτω από 26.5 games σε απόδοση 1.85 (Stoiximan).

Δες τα κορυφαία τένις προγνωστικά

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ