Η αποκάλυψη του Κύργιου: «Ο ατζέντης μου με έβγαλε από παμπ στις 04:00 γιατί έπαιζα με τον Ναδάλ»

Η αποκάλυψη του Κύργιου: «Ο ατζέντης μου με έβγαλε από παμπ στις 04:00 γιατί έπαιζα με τον Ναδάλ»

Ο Νικ Κύργιος αποκάλυψε ότι το 2019 χρειάστηκε ο ατζέντης του να πάει να τον μαζέψει από μία παμπ στις 04:00 τα ξημερώματα, καθώς την επόμενη ημέρα αγωνιζόταν κόντρα στον Ράφα Ναδάλ.

Ο Νικ Κύργιος τις τελευταίες μέρες είναι στο επίκεντρο περισσότερο από ποτέ, λόγω της κόντρας του με τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τη σπουδαία πρόκριση του με 3-1 σετ επί του Έλληνα τενίστα.

Ο Ελληνοαυστραλός που έχει φτάσει στα προημιτελικά του Wimbledon και συνεχίζει, μιας και επικράτησε με 3-2 σετ του Μπράντον Νακασίμα (Νο56) στους «16» προχώρησε σε μια σημαντική και ιδιαίτερη αποκάλυψη σχετικά με εκείνον.

Διαβάστε επίσης: «Αγκαλιά» με στόπερ η ΑΕΚ

Η αποκάλυψη του λοιπόν ήταν ότι το 2019 αντιμετώπιζε τον Ράφαελ Ναδάλ στο Wimbledon και διεκδικούσε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο, όμως το προηγούμενο βράδυ του αγώνα, ο Κύργιος δεν ξεκουραζόταν όπως συνηθίζεται, αλλά διασκέδαζε σε μία παμπ.

Χρειάστηκε μάλιστα, να επέμβει ο μάνατζέρ του, ο οποίος τον ανάγκασε να φύγει στις 04:00 τα ξημερώματα πριν τον αγώνα.

«Νιώθω ότι έχω περάσει τόσα πολλά. Αισθάνομαι ότι είμαι σε θέση να παραμείνω πιο συγκρατημένος. Το 2019 ο ατζέντης μου έπρεπε να έρθει για να με αναγκάσει να βγω από μια παμπ στις 4 το πρωί για να παίξω με τον Ναδάλ, στον δεύτερο γύρο στο Wimbledon Έχω κάνει πολύ δρόμο από τότε, αυτό είναι σίγουρο», τόνισε ο Ελληνοαυστραλός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ