Τζόκοβιτς για Κύργιο: «Νικ, πρέπει να ξανασκεφτείς τη σχέση μας»

Τζόκοβιτς για Κύργιο: «Νικ, πρέπει να ξανασκεφτείς τη σχέση μας»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλησε να πικάρει τον Νικ Κύργιο μετά την μεταξύ τους «μονομαχία» στον τελικό του Γουίμπλεντον.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο νέος «βασιλιάς» του Γουίμπλεντον με τον Σέρβο τενίστα, να επικρατεί με 3-1 σετ του Νικ Κύργιου στον μεγάλο τελικό και να κατακτά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Μετά το τέλος του τελικού ο Νόλε είχε όρεξη για πλάκα, λέγοντας πως περιμένει τον Κύργιο για ποτό, ενώ πρόσθεσε πως ελπίζει η σχέση τους (που δεν ήταν και η καλύτερη μέχρι το φετινό Australian Open) ήρθε η ώρα να περάσει σε… άλλο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Το φλεγόμενο μονοθέσιο του Σάινθ (vid)

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πεις παρηγορητικές λέξεις σε έναν ηττημένο σε τελικό. Είναι από τους καλύτερους του κόσμου όμως ο Νικ και του αξίζουν συγχαρητήρια. Σε σέβομαι πάρα πολύ γιατί είσαι ένα απίστευτο ταλέντο και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε περισσότερα πράγματα. Και πρέπει να ξανασκεφτείς τη σχέση μας. Εχασε γιατί άρχισε να με… ενοχλεί στα σόσιαλ. Ειλικρινά ελπίζω να είναι η έναρξη μιας υπέροχης σχέσης εκτός court. Αλλά ας αρχίσουμε με ένα ποτό» είπε ο Νόλε, με τον Κύργιο να γελάει.

Στη συνέχεια ο Τζόκοβιτς πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν λέξεις γι’ αυτόν τον τίτλο. Πάντα ήταν και θα μείνει το πιο σημαντικό τουρνουά για μένα. Στην Σερβία έβλεπα τον Σάμπρας και ζητούσα από τον πατέρα μου να μου πάρει ρακέτα. Οι πρώτες μου εικόνες είναι από το Wimbledon. Σημαίνει πολλά για μένα κάθε φορά που το κερδίζω. Είναι τρομερό να κερδίζω 7 φορές εδώ. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου, αλλά και την κόρη μου που ήρθε σήμερα να με δει. Ο γιος μου λείπει, αλλά πρέπει να παίζει ένα σετ με τον γιο του Μπράιαν…»

Η παρουσιάστρια ανέφερε στον Νόλε ότι σήμερα είναι και η 8η επέτειος του γάμου του με την Γιέλενα και χαμογέλασε λέγοντας: «Αγάπη μου, χρόνια μας πολλά. Αυτό είναι το δώρο μου»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ