Ιβανίσεβιτς: «Ο Τζόκοβιτς θέλει να φτάσει τα 30 Grand Slam»

Ιβανίσεβιτς: «Ο Τζόκοβιτς θέλει να φτάσει τα 30 Grand Slam»

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς μίλησε για τους στόχους του Νόβακ Τζόκοβιτς, τονίζοντας πως στα επόμενα πέντε χρόνια ο Σέρβος θέλει να φτάσει τις 30 Grand Slam κατακτήσεις.

Ο προπονητής του Νόβακ Τζόκοβιτς και ένας από τους καλύτερους αθλητές της γενιάς του, Γκόραν Ιβανόσεβιτς, μίλησε για τον Σέρβο και τόνισε ότι θέλει για τουλάχιστον πέντε χρόνια να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο και με σκοπό να φτάσει τα 30 Grand Slam.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που είναι σε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο και βλέπει τις προσπάθειες του Σέρβου σούπερ σταρ του τένις ξεκαθάρισε ότι έχει πολλές πιθανότητες να φτάσει σε αυτό τον αριθμό αρκεί να είναι υγιής.

«Το έχω αναφέρει αρκετές φορές. Στόχος του είναι να αγωνιστεί σίγουρα για άλλα πέντε χρόνια και να φτάσει τα 30 Grand Slam. Διαρκώς βρίσκεται στο μυαλό του. Αν δεν προκύψουν τραυματισμοί, πιστεύω έχει πιθανότητες»

Ο Τζόκοβιτς με την κατάκτηση του Wimbledon έφτασε τα 21 Grand Slam κόντρα στον Νικ Κύργιο στον τελικό και δεν αποκλείεται να φτάσει αυτό τον αριθμό που ανέφερε ο προπονητής του, ειδικά από τη στιγμή που οι Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ