Ο Τσιτσιπάς στην Team Europe για το Laver Cup

Ο Τσιτσιπάς στην Team Europe για το Laver Cup

Στην ομάδα της Ευρώπης στο Laver Cup, θα είναι ο Ράφαελ Ναδάλ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ, ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Κάσπερ Ρούντ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ενισχύσει την Team Europe στο εφετινό Laver Cup, που θα διεξαχθεί το διάστημα 23-25 Σεπτεμβρίου στην «O2 Arena» του Λονδίνου.

Οι διοργανωτές, ανακοίνωσαν σήμερα (10/8) ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος θα καταγράψει την τρίτη συμμετοχή του στο Laver Cup, και ο Νορβηγός Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος προετοιμάζεται να μετάσχει για δεύτερη φορά στην διοργάνωση, συμπληρώνουν την σύνθεση της Team Europe.

Το υπόλοιπο… ρόστερ της ομάδας, αρχηγός της οποίας είναι ο Μπιόρν Μποργκ, συγκροτούν οι Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ και Ρότζερ Φέντερερ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Team Europe είναι αήττητη στο Laver Cup, καθώς επικράτησε στην Πράγα το 2017, στο Σικάγο το 2018, στη Γενεύη το 2019 και στη Βοστώνη το 2021.

Ενώ η σύνθεση της Team Europe είναι πλέον γνωστή, απομένει η ανακοίνωση των ονομάτων των δύο παικτών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ της Team World, αρχηγός της οποίας είναι ο Τζον ΜάκΕνρο. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό, ότι θα ενισχύσουν την ομάδα, οι Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, Τέιλορ Φριτζ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Τζακ Σοκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ