Σινσινάτι: Ρίχνεται στη μάχη η Σάκκαρη (vid)

Σινσινάτι: Ρίχνεται στη μάχη η Σάκκαρη (vid)

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/8, 04:00) η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Γκαρσία, για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Σινσινάτι.

Την προετοιμασία της για το US Open συνεχίζει η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια αυτή την εβδομάδα να λαμβάνει μέρος στο τουρνουά του Σινσινάτι.

Η συμπατριώτισσά μας, η οποία φέτος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και δεν έχει καταφέρει να επαναλάβει τις πορείες που πραγματοποίησε πέρσι, ρίχνεται στη μάχη και τα ημερώματα της Τετάρτης (17/8, 04:00) θα αντιμετωπίσει την Καρολίν Γκαρσία.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε η συμμετοχή του Τζόκοβιτς στο Davis Cup, εκτός ο Κύργιος

Οι δύο τενίστριες θα κοντραριστούν για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, με έπαθλο την πρόκριση στους «16». Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Μαρία θα βρει απέναντί της την Καρολίν, καθώς οι δύο αθλήτριες είχαν παίξει τον Σεπτέμβριο του 2017 στη Γουχάν. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε κερδίσει η Γαλλίδα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) και είχε πάρει την πρόκριση στον τελικό της κινέζικης διοργάνωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Καρολίν προέρχεται από τα προκριματικά και για να βρεθεί στον δεύτερο γύρο απέκλεισε κατά σειρά τις Πάρι (4-6, 6-3, 6-2), Πέτκοβιτς (6-2, 6-7, 6-2) και Μάρτιτς (6-3, 6-3). Αντίθετα, η Μαρία πέρασε bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και βρέθηκε απευθείας στον δεύτερο γύρο.

Η Ελληνίδα τενίστρια την προηγούμενη εβδομάδα είχε αγωνιστεί στο Τορόντο, όπου αποκλείστηκε στους «16» με 2-1 σετ από την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ