Γραμματικοπούλου: «Ήρθα χωρίς προπονητή, αλλά απόλαυσα το Βανκούβερ» (vid)

Γραμματικοπούλου: «Ήρθα χωρίς προπονητή, αλλά απόλαυσα το Βανκούβερ» (vid)

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου μίλησε για την μεγάλη της επιτυχία στο τουρνουά του Βανκούβερ, όπου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου διανύει σίγουρα τις κορυφαίες ημέρες τις καριέρας της, με την κατάκτηση του τουρνουά του Βανκούβερ, του πρώτου της τίτλου WTP, κερδίζοντας στον τελικό την Ιταλίδα Νο66 του κόσμου, Λούτσια Μπρονζέτι.

Η Ελληνίδα τενίστρια, που πραγματοποίησε άλμα 96 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη, πραγματοποίησε το εντυπωσιακό σερί των επτά συνεχόμενων νικών, αν και αγωνίστηκε στη διοργάνωση του Καναδά χωρίς προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Απόλυτη επιβεβαίωση του «10»: Η Σπόρτινγκ ζήτησε τον Αλεξανδρόπουλο, αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός

Σχετικά με την όλη παρουσία της στο τουρνουά δήλωσε:

«Τα συναισθήματά μου είναι πολύ ιδιαίτερα. Ήρθα εδώ χωρίς προπονητή, αλλά είχα μεγάλη στήριξη από τους φίλους μου εδώ. Απόλαυσα το Βανκούβερ τόσο πολύ που στο τέλος ήμουν πραγματικά χαλαρή.

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη. Είχα άγχος, κατάθλιψη γιατί όταν δεν έρχονται τα θετικά αποτελέσματα αυτόματα επηρεάζεται η ζωή σου τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Συνέχισε να χαμογελάς, συνέχισε να παίζεις τένις. Τα αποτελέσματα πραγματικά δεν έχουν σημασία. Ήρθε τόσος κόσμος να με στηρίξει επομένως το χάρηκα πολύ. Στο τέλος δεν τους ένοιαζε αν θα κέρδιζα ή όχι».

Για την εμφάνιση του Γάλλου τενίστα, Ζιλ Σιμόν, στον 2ο γύρο των προκριματικών, ο οποίος στήριξε τη Γραμματικοπούλου, η Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε:

«Ήμουν στον 7ο ουρανό! Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Ήμουν πολύ χαρούμενη που ήρθε. Ίσως μου έδωσε ενέργεια στο παιχνίδι μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ