Απόλυτη επιβεβαίωση του «10»: Η Σπόρτινγκ ζήτησε τον Αλεξανδρόπουλο, αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός

Απόλυτη επιβεβαίωση του «10»: Η Σπόρτινγκ ζήτησε τον Αλεξανδρόπουλο, αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε προσφορά τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, μια πρόταση που είχε προαναγγείλει το «10» από τις 17 Αυγούστου.

Νέα πρόταση για Αλεξανδρόπουλο, νέα άρνηση από τον Παναθηναϊκού! Αυτή τη φορά όχι από τη Βερόνα, αλλά από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία έκανε πρόταση τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας τις πληροφορίες του «10», που από τις 17 Αυγούστου είχε αναφέρει ότι οι Πορτογάλοι όχι μόνο έχουν βάλει τον παίκτη στη λίστα τους, αλλά ετοιμάζονται να καταθέσουν και επίσημη πρόταση.

Ωστόσο ο παίκτης δεν είναι προς πώληση σε αυτά τα χρήματα από τον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του τριφυλλιού δεν συζητάει καν σε αυτά τα ποσά και αυτό μετέφερε στους Πορτογάλους, όπως είχε κάνει και στη Βερόνα.

Διαβάστε επίσης: Κοντά σε «οχτάρι» για… backup του Τσέριν – Στηρίζει τον Σλοβένο ο Γιοβάνοβιτς

Οι Ιταλοί φαίνεται να επανήλθαν μάλιστα, δίνοντας 3,7 εκατομμύρια ευρώ για τον Αλεξανδρόπουλο, όπως ανέφεραν χθες στην Ιταλία, αλλά όπως μπορεί να φανταστεί κάποιος τα χρήματα επίσης κρίθηκαν λίγα.

Το σίγουρο είναι πως το σήριαλ με τον Αλεξανδρόπουλο δεν θα τελειώσει εδώ. Είναι στο στόχαστρο πολλών ομάδων, παρακολουθείται στενά από συλλόγους του εξωτερικού και το report για τον παίκτη λέει πως δεν αποκλείεται σύντομα να… σκάσει πρόταση και από την Αγγλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ