Κύργιος: Τον μηνύει η φίλαθλος που κατηγόρησε ότι «έχει πιει 700 ποτά» (vid)

Κύργιος: Τον μηνύει η φίλαθλος που κατηγόρησε ότι «έχει πιει 700 ποτά» (vid)

Σε μπελάδες έμπλεξε ο Νικ Κύργιος, καθώς μία φίλαθλος του τένις, κατέθεσε μήνυση εναντίον του για το σχόλιο που έκανε στον τελικό του Wimbledon, πως είναι «σαν να έχει πιει 700 ποτά».

Φίλαθλος του τένις καταθέτει μήνυση εναντίον του Νικ Κύργιου, αφού ο Αυστραλός τενίστας την κατηγόρησε ότι ήταν μεθυσμένη, στη διάρκεια της ήττας του στον τελικό του εφετινού Wimbledon. Σε δήλωσή της την οποία έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόροι της, η φίλαθλος τονίζει ότι ο 27χρονος τενίστας τη δυσφήμησε με το να διατυπώσει «έναν απερίσκεπτο και εντελώς αβάσιμο ισχυρισμό».

«Αυτό όχι μόνο προκάλεσε σημαντική ζημιά εκείνη την ημέρα, με αποτέλεσμα την προσωρινή απομάκρυνσή μου από το γήπεδο, αλλά ο ψευδής ισχυρισμός του κ. Κύργιου μεταδόθηκε και διαβάστηκε από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας σε μένα και την οικογένειά μου πολύ σημαντική ζημιά και στενοχώρια» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: L’ Equipe: «Ο Χουάνγκ Ουί-Tζο έρχεται στον Ολυμπιακό» (vids)

Υπενθυμίζεται ότι ο Κύργιος, διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, λέγοντας ότι μια φίλαθλος του μιλούσε στη διάρκεια των πόντων. Κληθείς από τον διαιτητή να αναγνωρίσει τη φίλαθλο, ο Κύργιος είπε στη συνέχεια: «Αυτή με το φόρεμα, αυτή που φαίνεται σαν να έχει πει περίπου 700 ποτά, αδελφέ!».

Η Βρετανίδα, η οποία δήλωσε ότι παρακολούθησε τον τελικό των ανδρών στο Wimbledon μαζί με τη μητέρα της, έδωσε εντολή στους δικηγόρους της να καταθέσουν μήνυση κατά του Κύργιου και τονίζει πως όποια αποζημίωση κερδίσει, θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Όλα αυτά ενώ η δίκη του Κύργιου που αφορά σε κατηγορία για επίθεση, ύστερα από καταγγελία που έκανε η πρώην σύντροφος του, πήρε νέα αναβολή έξι εβδομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ