L’ Equipe: «Ο Χουάνγκ Ουί-Tζο έρχεται στον Ολυμπιακό» (vids)

L’ Equipe: «Ο Χουάνγκ Ουί-Tζο έρχεται στον Ολυμπιακό» (vids)

Η έγκυρη γαλλική εφημερίδα επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «10» και τονίζει ότι ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός έρχεται στον Ολυμπιακό.

To10.gr σας ενημέρωσε ότι η υπόθεση του Χουάνγκ Ουί-Tζο βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον Ολυμπιακό, με την L’ Equipe να επιβεβαιώνει το σχετικό ρεπορτάζ και μάλιστα να θεωρεί πλέον δεδομένη τη μεταγραφή του Νοτιοκορεάτη επιθετικού στους Πειραιώτες.

«Μετά τις πληροφορίες που συνέλεξε από τον συμπατριώτη του, Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, ο Ουί-Tζο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον ελληνικό σύλλογο», τονίζει χαρακτηριστικά η έγκυρη γαλλική εφημερίδα, επιβεβαιώνοντας επίσης απόλυτα το ρεπορτάζ του «10», που ανέφερε ότι ο Ιν-Μπεόμ προσπαθεί να πείσει τον συμπατριώτη του να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και να γίνουν συμπαίκτες στο μεγάλο λιμάνι.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Πάει δανεικός στον Ιωνικό ο Λοβέρα

«Η μεταγραφή του Ουί-Tζο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί», επισημαίνει η «Equipe», η οποία επίσης αναφέρει ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ θα αγοράσει τον Νοτιοκορεάτη από την Μπορντό έναντι 4 εκατ. ευρώ (συν 1 εκατ. ευρώ σε μπόνους) και στη συνέχεια θα τον παραχωρήσει ως δανεικό στον Ολυμπιακό.

Με αυτόν τον τρόπο ο Ουί-Tζο θα γίνει συμπαίκτης με τον Ιν-Μπεόμ, με τον οποίο φυσικά συνυπάρχουν και στην εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας, με τον Ολυμπιακό να προσθέτει στο ρόστερ του έναν εξαιρετικό επιθετικό, ο οποίος θα τον ανεβάσει επίπεδο και θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Ο Ουί-Τζο είναι η… επιτομή του «σύγχρονου» φορ

Γεννημένος τον Γενάρη του 1992, στη Σεονγκνάμ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του και την ομάδα Σεονγκνάμ Ιλγουα με τη φανέλα της οποίας είχε 43 γκολ και 12 ασίστ σε 163 παιχνίδια. Το 2017 τον αγόρασε η Ιαπωνική Γκάμπα Οσάκα, με την οποία σε 70 αγώνες είχε 30 γκολ και 7 ασίστ, πριν τον αγοράσει η Μπορντό.

Ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος ανήκει στην κατηγορία των «σύγχρονων επιθετικών». Γρήγορος, ταχυδυναμικός, με φοβερή τεχνική κατάρτιση και εξαιρετική ικανότητα και στο ένας εναντίον ενός.

Δεν είναι ο σέντερ φορ που «κολλάει» για 90 λεπτά στην περιοχή. Ούτε ο επιθετικός που απλώς θα περιμένει μέσα στο μικρό κουτί για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Βγαίνει συνεχώς εκτός περιοχής, ζητάει μπάλα, πιστεύει στα πόδια του και επιδιώκει συχνά το 1vs1. Ένα από τα «όπλα» του είναι και το πολύ καλό και δυνατό σουτ που έχει, καθώς έχει σκοράρει αρκετές φορές με τελείωμα εκτός περιοχής.

Τα γκολ του, οι ασίστ του, αλλά κυρίως οι ενέργειες του αποδεικνύουν ότι είναι ένας επιθετικός με πολλές αρετές στο ρεπερτόριο του. Και μοιάζει να ταιριάζει… γάντι στα «θέλω» του Κορμπεράν.

Ο ύψους 1.85 μ. σέντερ φορ από τη Νότια Κορέα αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Μπορντό. Οι Γάλλοι πλήρωσαν 2.000.000 ευρώ στην Γκάμπα Οζάκα, με τον 29χρονο σέντερ φορ να πετυχαίνει συνολικά 29 γκολ και να μοιράζει 7 ασίστ σε 97 παιχνίδια με τον γαλλικό σύλλογο. Πέρυσι, μάλιστα, είχε 11 γκολ και 2 ασίστ στο Σαμπιονά.

Ο Χουάνγκ είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Νοτίου Κορέας, με την οποία έχει 45 συμμετοχές και 15 γκολ.  Συνολικά στην καριέρα του, με τις ομάδες του και την εθνική του, μετράει 103 γκολ και 26 ασίστ, έχοντας αγωνιστεί 332 φορές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ