Τσιτσιπάς για Laver Cup: «Το ρόστερ είναι θρυλικό, σαν τον Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς»

Τσιτσιπάς για Laver Cup: «Το ρόστερ είναι θρυλικό, σαν τον Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνέκρινε το ρόστερ της φετινής ομάδας της Ευρώπης στο Laver Cup με τους Σικάγο Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το ρόστερ της φετινής ομάδας της Ευρώπης στο Laver Cup, προχωρώντας μάλιστα σε σύγκριση με τους Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν, ενώ αναφέρθηκε και στη σκληρή προετοιμασία που έκανε ενόψει του US Open.

«Η προετοιμασία μου πριν έρθω εδώ ήταν καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Έπαιξα πολύ καλό τένις και ήμουν σε θέση να φτάσω πολύ μακριά στο Σινσινάτι. Εδώ οι συνθήκες σε σχέση με το Σινσινάτι είναι πιο θερμές και έχει περισσότερη υγρασία.

Διαβάστε επίσης: Επικός Χάρντεν: Πέταξε την τούρτα των γενεθλίων του στην θάλασσα! (vid)

Η φυσική μου κατάσταση θα είναι πολύ σημαντική, το να ξεκινήσω δυνατά σ’ αυτό το τουρνουά. Οι best-of-five αγώνες είναι πολύ απαιτητικοί. Όλοι θα παλέψουν γι’ αυτό το τρόπαιο και εγώ το ίδιο. Ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ υψηλός», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σχολίασε την Team Europe στο Laver Cup του Λονδίνου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά το τελευταίο Grand Slams της χρονιάς:

«Να ξεκινήσω λέγοντας πως το ρόστερ αυτής της ομάδας είναι θρυλικό, είναι σαν τον Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς! Είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι σ’ αυτή την ομάδα, δεν γνωρίζω ακόμα σε τι κατάσταση θα είναι ο Ρότζερ, αλλά θα χαρώ πολύ να τον δω πίσω στο court.

Μας έλειψε πολύ ο Ρότζερ τους τελευταίους μήνες και θα είναι προνόμιο να τον έχουμε στην ομάδα μας. Έχω βιώσει τις ωραιότερες εμπειρίες μου στο Laver Cup, γι’ αυτό και είμαι τόσο μεγάλος φαν αυτής της διοργάνωσης. Έχω μάθει πολλά απ’ αυτούς τους θρύλους, έχεις την ευκαιρία να συνδεθείς σ’ αυτή την περίοδο του τουρνουά με τους άλλους παίκτες, να μοιραστείς ιδέες και να είσαι μέρος ενός θαυμάσιου κομματιού του αθλήματός μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ