Σάκκαρη: «Στόχος να κατακτήσω το US Open»

Σάκκαρη: «Στόχος να κατακτήσω το US Open»

Η Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε την αισιοδοξία της για το επερχόμενο US Open, το οποίο όπως δήλωσε στοχεύει να κατακτήσει.

Μετά την περσινή της πολύ καλή παρουσία και τον αποκλεισμό της στα ημιτελικά του US Open η Μαρία Σάκκαρη, στοχεύει φέτος στο να κάνει το βήμα παραπάνω και να κατακτήσει τον τίτλο στο τουρνουά της Αμερικής. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που θα ξεκινήσει την προσπάθειά της τη Δευτέρα (29/8), παραχώρησε συνέντευξη στους διοργανωτές.

«Προφανώς μπαίνοντας σε ένα τουρνουά, πάντα πιστεύω ότι μπορώ να το κερδίσω. Αυτός είναι ο στόχος μου. Είμαι το Νο.3 στον κόσμο, για κάποιο λόγο. Πιστεύω πως είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο και ένα από τα φαβορί. Πρέπει όμως να είμαι συγκεντρωμένη, γιατί τα Grand Slams είναι πολύ μεγάλα τουρνουά, δύο εβδομάδων.

Διαβάστε επίσης: Τόμας Βατσλίκ: Τα τέσσερα πέναλτι των προκριματικών και το 50% της all time καριέρας του (pic, vids)

Έτσι, αν αρχίσεις να κοιτάς το μέλλον, τότε θα παγιδευτείς σε διαφορετικές σκέψεις. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό γιατί είναι ένα από τα μεγαλύτερα τουρνουά του κόσμου», είπε η Σάκκαρη στη συνέντευξη που έδωσε στο tennisnow.com.

«Υπάρχουν πολλές καλές παίκτριες που μπορούν να κερδίσουν αυτό το τουρνουά. Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, η Καρολίν Γκαρσία νίκησε στο Σινσινάτι. Πιστεύω πως θα έχουμε μεγάλους αγώνες από τον 1ο ή τον 2ο γύρο και μετά. Θα προσπαθήσω να είμαι εγώ εκείνη που θα σηκώσει το τρόπαιο σε δύο εβδομάδες, αλλά προφανώς θα είναι πολύ δύσκολο.

Η μεγαλύτερη πρόκληση στο US Open είναι πως μπορεί να παίξεις στις 10 το βράδυ και να πας για ύπνο πολύ αργά. Μετά θα αναγκαστείς να πάρεις ρεπό την επόμενη μέρα. Η ενέργεια όμως είναι μοναδική. Η ατμόσφαιρα στα νυχτερινά ματς είναι ιδιαίτερη. Τα πάντα σ’ αυτό το τουρνουά είναι ξεχωριστά. Προσωπικά, τα αγαπημένα μου τουρνουά είναι το Roland Garros και το US Open, δυο τουρνουά στα οποία έχω παίξει πολύ καλά. Μου αρέσει να περνάω χρόνο στη Νέα Υόρκη.

Έχω μια πολύ καλή ζωή. Κάνω αυτό που αγαπώ, έχω μια υπέροχη οικογένεια, μια όμορφη ζωή εκτός γηπέδου, κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενη. Αυτή τη χρονιά είχα κάποιες δύσκολες στιγμές μετά το Indian Wells, αλλά παραμένω χαρούμενη και θέλω να απολαμβάνω την κάθε εβδομάδα. Δεν βλέπω το λόγο να είμαι αρνητική, ούτως ή άλλως κάνω αυτό που αγαπώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ