Τσιτσιπάς – Γκαλάν 1-3: Αποκλεισμός-σοκ στον πρώτο γύρο του US Open

Τσιτσιπάς – Γκαλάν 1-3: Αποκλεισμός-σοκ στον πρώτο γύρο του US Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ντανιέλ Ελάι Γκαλάν με 3-1 σετ και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του US Open από το Νο94 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε αποκλεισμό-σοκ με το καλημέρα από το US Open! Ο Έλληνας τενίστας, Νο 4 στην παγκόσμια κατάταξη, χάνοντας 0-6 και 1-6 τα πρώτα δύο σετ, ηττήθηκε τελικά 1-3 (0-6, 1-6, 6-4, 5-7) από τον Κολομβιανό Ντάνιελ Γκαλάν, Νο 94 στην ATP, στον πρώτο γύρο του US Open και «αποχαιρέτησε» νωρίς νωρίς το αμερικάνικο Grand Slam.

Ο 26χρονος Κολομβιανός (Νο94) στην Παγκόσμια κατάταξη συνέχισε έτσι την ξέφρενη πορεία του στο τουρνουά η οποία έχει αρχίσει από τα προκριματικά, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του.

Όσον αφορά το ματς, ο Γκαλάν εκμεταλλεύτηκε το πολύ κακό ξεκίνημα του Στέφανου, τα έκανε όλα σωστά από τη μεριά του και έφτασε στο 6-0 στο πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο 36χρονος Κολομβιανός έκανε ελάχιστα λάθη. Ο Τσισιπάς πήρε το πρώτο του game στο δωδέκατο game του σετ, όμως έμεινε εκεί. Στο τρίτο σετ, ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει γρήγορα τα break και να κρατήσει το σερβίς του για να προηγηθεί με 3-0. Ο Γκαλάν άρχισε να κάνει λάθη, με αποτέλεσμα το σετ να καταλήξει στον Έλληνα με 6-3.

Με break άρχισε και το τέταρτο σετ για τον Τσιτσιπά, όμως η συνέχεια δεν ήταν ίδια. Μετά το αρχικό 2-0 του Έλληνα, ο Γκαλάν κατάφερε να κάνει το break στο όγδοο game και ισοφάρισε 4-4. Από εκεί και έπειτα, έγινε μάχη ανάμεσα στους δύο τενίστες. Ο Τσιτσιπάς «έσβησε» πέντε match points στο δέκατο game, στη συνέχεια έχασε εκείνος διπλό break point για να κάνει το break και ο Γκαλάν πήρε το σετ και τη νίκη-πρόκριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ