Αλκαράθ: «Να παραμείνω στην κορυφή και να κερδίσω το επόμενο Grand Slam»

Αλκαράθ: «Να παραμείνω στην κορυφή και να κερδίσω το επόμενο Grand Slam»

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να παραμείνει στο Νο.1 της πασγκόμσιας κατάταξης, ενώ στόχος του είναι να κερδίσει κι άλλο Grand Slam.

Ο Κάρλος Αλκαράθ ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη στο US Open, όμως δηλώνει αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να μείνει στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον στόχο του να είναι ήδη να κερδίσει κι άλλο Grand Slam.

Διαβάστε επίσης: Σενάρια για νέα μεταγραφή στην ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πέτυχα έναν μεγάλο στόχο πολύ γρήγορα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα για να θέσω νέους στόχους. Θα συνεχίσω να δουλεύω για να φτάσω σ’ αυτούς όσο το δυνατόν γρηγορότερο. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχω πετύχει, τι αντίκτυπο θα έχει αυτό. Απλά θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία, να δω τους κοντινούς μου ανθρώπους και να συνειδητοποιήσω τι πέτυχα.

Έχω πετύχει το Νο.1 του κόσμου και τώρα είναι η ώρα να μείνω σ’ αυτό. Έχω και ένα Grand Slam, οπότε τώρα θέλω το επόμενο. Ο στόχος είναι να μείνω στην κορυφή όσο περισσότερο καιρό μπορέσω και να κερδίσω ένα ακόμα Grand Slam.

Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι θα γινόμουν το νεότερο Νο.1 της ιστορίας, είναι απίστευτο, είναι κάτι που ονειρεύτηκα απ’ όταν ξεκίνησα να παίζω τένις και κάτι για το οποίο δούλεψα σκληρά. Το να διαχειριστώ τώρα αυτή την πίεση του Νο.1 και του τίτλου Grand Slam, θα είναι σίγουρα περίπλοκο. Αλλά θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμος και να δείξω τις προθέσεις μου. Ο στόχος μου είναι να μείνω στην κορυφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ