Ανετος και ωραίος ο Τσιτσιπάς (2-0)

Ανετος και ωραίος ο Τσιτσιπάς (2-0)

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Ντιέγκο Σβάρτσμαν (6-2, 6-1) για το Laver Cup.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν για το Laver Cup, με τον Ελληνα τενίστα να επικρατεί εύκολα με 2-0 σετ του Αργεντινού (6-2, 6-1) και να κάνει το 2-0 για την Team Europe απέναντι στην Team World.

Ο συμπατριώτης μας ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και προηγήθηκε με 3-0 games, ενώ στη συνέχεια έφτασε στο 5-2, κάνοντας καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρώτου σετ, το οποίο πήρε λίγο αργότερα με 6-2.

Διαβάστε επίσης: Ναδάλ: «Μία ιστορική στιγμή που θα μου μείνει αξέχαστη»

Στην αρχή του δεύτερου σετ ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Ελληνα τενίστα και προηγήθηκε 1-0 με break. Η απάντηση του Στέφανου, όμως, ήταν άμεση, με τον συμπατριώτη μας να παίρνει τα επόμενα 6 games (6-1) και μαζί τη νίκη με 2-0 σετ.

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μια εμφατική νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που έχασε μόλις 3 games από τον Αργεντινό, Νο. 17 στην παγκόσμια κατάταξη. Μια νίκη, με την οποία η Team Europe έκανε το 2-0 απέναντι στην Team World.

Υπενθυμίζουμε ότι το βράδυ (σ.σ περίπου στις 22:20), υπάρχει το σπουδαίο παιχνίδι του διπλού ανάμεσα στους Ρότζερ Φέντερερ/Ράφαελ Ναδάλ και Τζακ Σοκ/Φράνσις Τιαφό.

Το last dance του Ελβετού, με τον «μαέστρο» του παγκοσμίου τένις να δίνει την τελευταία του παράσταση και να αποχαιρετά τους θαυμαστές του, έχοντας στο πλευρό του τον Ισπανό, με τον οποίο μονομάχησαν για πολλά χρόνια και έκαναν το τένις ένα από τα κορυφαία αθλήματα στον κόσμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ