Ναδάλ για Φέντερερ: «Έκανε τα πάντα στο τένις τόσο όμορφα, πως να μη συγκινηθώ;»

Ναδάλ για Φέντερερ: «Έκανε τα πάντα στο τένις τόσο όμορφα, πως να μη συγκινηθώ;»

Ο Ράφα Ναδάλ αναφέρθηκε στο «αντίο» του Ρότζερ Φέντερερ, αλλά και στη δική του αντίδραση, που συγκίνησε όλο τον αθλητικό κόσμο.

Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για το «αντίο» του Ρότζερ Φέντερερ, αλλά τοποθετήθηκε και για τη δική του αντίδραση, καθώς τα δάκρυα του Ισπανού συγκίνησαν όλο τον αθλητικό κόσμο.

«Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Όταν βλέπεις κάποιον που εκτιμάς να λέει αντίο είναι δύσκολο να μην συγκινηθείς. Πώς να κρατηθείς;», ανέφερε σε συνέντευξη του στο COPE και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Αντετοκούνμπο: «Ο κόσμος μας πίστεψε κι ας μείναμε εκτός μεταλλίων» (vids)

«Ο Ρότζερ έκανε τα πάντα στο τένις τόσο όμορφα. Κέρδισα τα πάντα και θα είναι δύσκολο να επαναληφθούν όσα έκανε. Περάσαμε πολύ χρόνο μαζί στον σύνδεσμο των παικτών θέλοντας να αφήσουμε το άθλημα σε καλύτερη θέση από ό,τι το βρήκαμε. Μπορεί να είχαμε κάποιες φορές διαφορετικές απόψεις, αλλά αυτό είναι λογικό. Δημιουργήσαμε μια ισχυρή φιλία που θα κρατήσει στο χρόνο».

Για το αν η συγκίνησή του σχετίζεται και με τη σκέψη πως ίσως και το δικό του τέλος καριέρας πλησιάζει είπε: «Όχι, δεν ξέρω ακόμη πότε θα είναι αυτό. Είμαι 36 και μισό, ξέρω πως είμαι στο τελευταίο κομμάτι της καριέρας μου, αλλά δεν το σκέφτομαι. Η συγκίνησή μου δεν έχει να κάνει με αυτό, αλλά με την εκτίμηση και τον θαυμασμό στο πρόσωπο του Ρότζερ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ