Ο Τσιτσιπάς θέλει «εκδίκηση»: Τιτανομαχία με τον Κύργιο στην Ελλάδα! (vid)

Ο Τσιτσιπάς θέλει «εκδίκηση»: Τιτανομαχία με τον Κύργιο στην Ελλάδα! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκάλεσε τον Νικ Κύργιο σε αγώνα – ρεβάνς για την ήττα του στο Γουίμπλεντον και ο Ελληνοαυστραλός αποδέχθηκε την πρόταση, με το παιχνίδι να γίνεται μάλιστα στην Ελλάδα!

«Κύργιο, σε προκαλώ να έρθεις εδώ (σ.σ Costa Navarino) και να παίξουμε έναν αγώνα – ρεβάνς. Μόνη προϋπόθεση να μη μιλάς», με αυτή τη φράση ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσκάλεσε τον 27χρονο να έρθει στην Ελλάδα για να… λύσουν τις διαφορές τους!

Διαφορές που προέκυψαν από το πρόσφατο Γουίμπλεντον και τον αγώνα που έδωσαν οι δύο τενίστες για τον τρίτο γύρο του βρετανικού Grand Slam. Ένα ματς που κέρδισε ο Νικ Κύργιος με 3-1 σετ, φτάνοντας μάλιστα στη νίκη με ανατροπή (6-7 [2], 6-4, 6-3, 7-6 [7]).

Διαβάστε επίσης: Το μυστικό του GOAT: Αυτό που θα ενώνει για πάντα Φέντερερ και Ναδάλ (vids+pics)

Ένα επεισοδιακό παιχνίδι, στο οποίο οι δύο τενίστες ξέχασαν τη φιλία που τους έδενε τα προηγούμενα χρόνια, όταν μάλιστα είχαν αγωνιστεί μαζί ακόμα και σε διπλό, με τον Νικ Κύργιο να ξεφεύγει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά και μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Κι εγώ θα ήμουν εκνευρισμένος αν έχανα δεύτερη φορά σε δύο εβδομάδες από κάποιον. Ίσως πρέπει να βρει τρόπο να με νικήσει μερικές φορές πρώτα», είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι ο Κύργιος, ενώ ο Στέφανος είχε δηλώσει για τον Νικ: «Εκφοβίζει τους αντιπάλους. Ήταν μάλλον ο ίδιος νταής στο σχολειο. Δε μ’αρέσουν οι νταήδες. Δε μ’αρέσουν οι άνθρωποι που ταπεινώνουν τους άλλους. Έχει κάποια καλά στο χαρακτήρα του, επίσης. Όμως έχει και μια διαβολική πλευρά, η οποία όταν εκτεθεί, μπορεί να βλάψει τους ανθρώπους γύρω του». Από τότε συντηρείται ένα… beef ανάμεσα στους δύο τενίστες, με τον Νικ όποτε βρίσκει ευκαιρία να τη… λέει στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Ελληνας πρωταθλητής λοιπόν κάλεσε τον Κύργιο να δώσουν τη ρεβάνς, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους, ρίχνοντας μάλιστα και «μπηχτή» του, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η μόνη προϋπόθεση για να γίνει το ματς είναι να μην μιλάει!

Ένα ματς, το οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθέτησε στην Ελλάδα και στο Costa Navarino, όπου υπάρχουν οι συνθήκες (σ.σ γήπεδο από γρασίδι) για να δοθεί μια πραγματική ρεβάνς για το μεταξύ τους παιχνίδι στο Γουίμπλεντον, αφού οι συνθήκες θα είναι παρόμοιες με αυτές του βρετανικού Grand Slam.  Η απάντηση του Νικ; «Εγινε. Ας παίξουμε αυτή τη ρεβάνς. Το παιχνίδι κλείστηκε. Πού, πότε και πόσα χρήματα».

Λέτε να δούμε τιτανομαχία Τσιτσιπά – Κύργιου και μάλιστα στην Ελλάδα;

Δείτε το βίντεο με την πρόσκληση του Τσιτσιπά:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ