Σάκκαρη: «Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να φύγω με το τρόπαιο

Σάκκαρη: «Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να φύγω με το τρόπαιο

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε την πρόκριση στο τελικό του WTA 250 της Πάρμας και δηλώνει έτοιμη.

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε εύκολα στον ημιτελικό 2-0 σετ της Ντάνκα Κόβινιτς και πήρε την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά WTA 250 που διεξάγεται στην Πάρμα. Ο τελικός θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα στις 19:00.

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως ήταν μία δύσκολη αναμέτρηση, ενώ πρόσθεσε πως ανυπομονεί για τον τελικό και θα ήθελε να φύγει με το τρόπαιο. Επιπλέον αναφέρθηκε και στην αναβολή του αγώνα που ήταν προγραμματισμένος κανονικά να γίνει εχθές 30/9.

Διαβάστε επίσης: Σάκκαρη: «Δεν με απασχολεί το τι πιστεύουν για την σχέση μου με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη»

«Κάθε ημιτελικός είναι δύσκολος, ειδικά σε τουρνουά σαν αυτό που δεν έχω παίξει το καλύτερο μου τένις».
«Νιώθω ότι σήμερα έκανα ένα πολύ καλό ματς απέναντι σε μια πολύ καλή αντίπαλο. Ανέβασα το επίπεδό μου στο δεύτερο σετ και αυτό με χαροποιεί. Ανυπομονώ για τον τελικό απόψε. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να φύγω με το τρόπαιο».

Για την αναβολή του ημιτελικού: «Δεν συμβαίνει συχνά, δεν το έχουμε συνηθίσει. Είμαστε, όμως, αθλητές, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοιες καταστάσεις, διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε ένα outdoor τουρνουά. Είναι δύσκολο για όλους, δύσκολο για τις παίκτριες που θα είναι στον τελικό, αλλά εγώ κάνω όλη αυτή τη δουλειά στη φυσική κατάσταση για να είμαι έτοιμη για τέτοιες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ