Παρκς – Σάκκαρη 2-1: Αποκλεισμός «σοκ» για τη Μαρία

Παρκς – Σάκκαρη 2-1: Αποκλεισμός «σοκ» για τη Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη δεν θα κατάφερε απέναντι στην Αλίσια Παρκς (νο. 135) ηττήθηκε 2-1 σετ και αποκλείστηκε με το καλημέρα από το τουρνουά της Οστράβα.

Μπορεί να προηγήθηκε με 1-0 στα σετ, όμως η Μαρία Σάκκαρη έχασε τη συγκέντρωσή της κόντρα στην Αλίσια Παρκς, ηττήθηκε με 2-1 σετ από την Αμερικανίδα Νο.135 της Παγκόσμιας κατάταξης και έμεινε εκτός συνέχειας από το τουρνουά της Οστράβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια έβαλε τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση αφού έφτασε να προηγηθεί με 1-0 σετ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη γιατί η 19χρονη αντίπαλός της έδειξε χαρακτήρα, έφερε τούμπα το ματς και πήρε τη νίκη-πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Tο παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Μαρία που παρότι φάνηκε να δυσκολεύεται μπόρεσε να επιβληθεί και εν τέλει να κατακτήσει το πρώτο σετ με 7-5, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την επικράτησή της.

Δυστυχώς όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η Αμερικανίδα απάντησε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, αφού το παιχνίδι είχε εξελιχθεί ένα πολύ ενδιαφέρον και εντυπωσιακό ντέρμπι, με την Παρκς να κρατά ιδανικά το σερβίς της και την τελευταία στιγμή να φτάσει στο 7-5 που έφερε την ισοφάριση σε 1-1.

Το τελευταίο σετ είχε πολλές συγκινήσεις, η Σάκκαρη έδωσε μεγάλη μάχη, δείχνοντας πως έχει ένα θέμα στο δεξί της χέρι. Όμως συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά. Ίσως ήταν κάτι που την αποσυντόνισε όμως αφού η Παρκς έδειξε και πάλι χαρακτήρα, ολοκληρώνοντας την ανατροπή και παίρνοντας τη νίκη με 2-1 στα σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ