Ρούμπλεφ – Τσιτσιπάς 1-2: Μέγας Στέφανος με μυθική ανατροπή στον τελικό της Αστάνα! (vid)

Ρούμπλεφ – Τσιτσιπάς 1-2: Μέγας Στέφανος με μυθική ανατροπή στον τελικό της Αστάνα! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με εκπληκτική εμφάνιση ανέτρεψε το σκορ, επιβλήθηκε του Ρούμπλεφ με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 3-6) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά ATP 500 της Αστάνα - Τζόκοβιτς ή Μεντβέντεφ ο αντίπαλος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι εδώ! Με σπουδαία εμφάνιση επί του Αντρέι Ρούμπλεφ επικράτησε με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 3-6) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά ATP 500 της Αστάνα που θα γίνει την Κυριακή (9/10)!

Αντίπαλος θα είναι ο νικητής του έτερου ημιτελικού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ή ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δηλαδή. Αν ο Τσιτσιπάς κατακτήσει τον τίτλο, τότε θα είναι ο 10ος συνολικά στην καριέρα του και ο τρίτος μέσα στο 2022, μετά από εκείνους της Μαγιόρκα και του Μόντε Κάρλο.

Τι και αν έχασε το πρώτο σετ; Ο «Στεφ» έδειξε μέταλλο νικητή, έβγαλε αντίδραση και πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή, εκμεταλλευόμενος τα λάθη του Ρούμπλεφ ο οποίος στο τέλος υποχρεώθηκε σε σωρεία λαθών και υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Έλληνα τενίστα!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

Ο αγώνας για τον Τσιτσιπά ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς ο Ρούμπλεφ του έκανε break με το… καλημέρα και έτσι ο Στεφ αναγκάστηκε να κυνηγά από πολύ νωρίς στο σκορ. Ο Ρούμπλεφ δεν έκανε λάθος σε κανένα σημείο του σετ στο σερβίς του (μόνο στο τελευταίο game ο Τσιτσιπάς είχε δύο ευκαιρίες για break αλλά δεν τα κατάφερε) και επικράτησε με 6-4.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες ήταν άψογοι στο σερβίς τους, μέχρι να… μιλήσει η ποιότητα του Τσιτσιπά! Ενώ είχε το προβάδισμα με 5-4 και ο Ρούμπλεφ ήταν στο σερβίς, ο Έλληνας αθλητής με μεγάλους πόντους έκανε το break και οδήγησε το ματς σε τρίτο σετ!

Εκεί είχαμε ίδια εικόνα με το προηγούμενο σετ, μέχρι το σημείο που άρχισε τα λάθη ο Ρούμπλεφ. Στο 3-3 ο Ρώσος πήγε για break αλλά… αυτοκτόνησε με συνέπεια ο Στεφ να προηγηθεί με 4-3 και στη συνέχεια να πάρει ψυχολογία και να κάνει εκείνος εν τέλει το break στον αντίπαλό του για το 5-3! Στο τελευταίο game ο Τσιτσιπάς δεν είχε κανένα πρόβλημα, έκανε το 6-3 εύκολα και προκρίθηκε στον τελικό!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ