Σοκ: Πιάστηκε «ντοπέ» η Χάλεπ (pic)

Σοκ: Πιάστηκε «ντοπέ» η Χάλεπ (pic)

Η Σιμόνα Χάλεπ βρέθηκε να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών και είναι πολύ πιθανό να δεχθεί πολύ βαριά ποινή.

Η Σιμόνα Χάλεπ που έχει κατακτήσει δύο Grand Slam σόκαρε την κοινότητα του τένις αφού βρέθηκε σε έλεγχο πριν το US Open να θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Υπηρεσία Ακεραιότητας του Τένις.

Το φάρμακο συγκεκριμένα είναι κατά της αναιμίας με την Νο.9 τενίστρια στον κόσμο να τιμωρείται προσωρινά από την WTA με την ίδια την τενίστρια να αρνείται τις κατηγορίες, λέγοντας πως θα κινήσει τις διαδικασίες για να αποδείξει πως ποτέ δεν πήρε εν γνώσει της παράνομες ουσίες.

Διαβάστε επίσης: Γκοφ, η νεότερη αθλήτρια από το 2005 που προκρίθηκε στους WTA Finals

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τώρα ξεκινάει ο πιο δύσκολος αγώνας της ζωής μου: μία μάχη για την αλήθεια.

Έχω ειδοποιηθεί ότι βγήκα θετική σε μια ουσία που ονομάζεται Ροξαδουστάτη σε εξαιρετικά χαμηλή ποσότητα, η οποία ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, η ιδέα να παραβιάσω τους κανόνες δεν πέρασε ούτε μία φορά από το μυαλό μου, μιας και είναι ολοκληρωτικά αντίθετη με όλες τις αρχές που μάθει. Αντιμετωπίζοντας μια τέτοια άδικη κατάσταση, νιώθω εντελώς μπερδεμένη και προδομένη.

Θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος για να αποδείξω ότι ποτέ δεν πήρα εν γνώσει μου καμία απαγορευμένη ουσία και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί η αλήθεια.

Δεν έχει να κάνει με τους τίτλους ή τα χρήματα. Έχει να κάνει με την τιμή και την ιστορία αγάπης που έχω αναπτύξει με το τένις τα τελευταία 25 χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ