Μουράτογλου για Χάλεπ: «Η προτεραιότητά μου είναι να τη βοηθήσω να αποδείξει την αλήθεια»

Μουράτογλου για Χάλεπ: «Η προτεραιότητά μου είναι να τη βοηθήσω να αποδείξει την αλήθεια»

Δίπλα στην Σιμόνα Χάλεπ θα σταθεί όπως δήλωσε ο Πατρίκ Μουρατόγλου βοηθώντας την να αποδείξει την αλήθεια.

Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ στο US Open βρέθηκε την προηγούμενη βδομάdα η Σιμόνα Χάλεπ .

Ο Πατρίκ Μουράτογλου ήταν προπονητής τον τελευταίο καιρό της άλλοτε νούμερο 1 τενίστριας στον κόσμο μετά τον αποκλεισμό της τελευταίας ωστόσο μέχρι και την νέα σεζόν είναι πλέον προπονητής της Χόλγκε Ρούνε.

Διαβάστε επίσης: Το απίστευτο ποσό που μπορεί να πάρει ο Τσιτσιπάς στο ATP Finals

Όσο αναφορά το περιστάτικο ντόπινγκ της Χάλεπ  παρά την αρχική του σιωπή τελικά ο Γάλλος προπονητής τοποθετήθηκε εκφράζοντας δημόσια στήριξη προς το πρόσωπο της Ρουμάνας τενίστριας.

Η ανακοίνωση:

«Αρχικά, θα ήθελα να εκφράσω πόσο σοκαρισμένοι είμαστε όλοι στην ομάδα, από τότε που μάθαμε πως η Σιμόνα ήταν θετική σε έλεγχο ντόπινγκ στο US Open. Στα σχεδόν 30 χρόνια που έχω δουλέψει με εκατοντάδες επαγγελματίες αθλητές, ποτέ δεν αντιμετώπισα μια κατάσταση σαν κι αυτή.

Εκτιμώ ότι πολλοί άνθρωποι από τον κόσμο του τένις που έχουν δουλέψει με τη Σιμόνα ή τη γνωρίζουν για πολλά χρόνια, βγήκαν και μίλησαν. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή για τη Σιμόνα, εξέφρασαν πως είναι μια αξιόλογη γυναίκα. Τα λόγια τους μεταδίδουν με βεβαιότητα το μήνυμα που και εγώ στηρίζω.

Από το θετικό τεστ της Σιμόνα την προηγούμενη εβδομάδα, επέλεξα να μείνω σιωπηλός. Η προτεραιότητά μου είναι να βάλω όλη την ενέργειά μου για να τη βοηθήσω και να τη στηρίξω να αποδείξει την αλήθεια, κάθε μέρα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ